Hello again, Mr Toilet!

..Kort resume; var på olearys igår och vistelsen har verkligen fuckat upp min dag. Hade tänkt köra långt distanspass, åkt och fikat hos far min som fyller 50 idag, och sen är det ju konsert igen ikväll på club700. Ouch! Ni som läst gubbens blogg vet att jag var seg i morse. SEG är en oerhört censurerat ord för vad jag egentligen var/är. Spytt har jag gjort i tvåsiffriga tal och resten omkring behövs inte ens nämnas. Klockan var väl runt halv 3 på eftermiddan då jag skulle göra dagens första mål mat; Havregrynsgröt gjord på en halv dl havregryn och lite mjölk. Sa till mig själv men vädjan i blicken att; Fan, fan, fan och låt mig få behålla denna gudagåva till föda! Och det fick jag. Makalöst. Ola hade precis innan kommit med godhjärtade visdomsord om att "Man måste börja svälja spyan när man börjar spy blod". Har svårt att stänga munnen när det rinner på. hej hopp, ett så trevligt ämne! Inte fått i mig koffein på hela dan eftersom allt åker upp igen så nu beror nog huvudvärken mest på att koffeinberoendet skriker och bankar. Ola är liten, men jag är ännu mindre, och regeln Du tar en- Jag tar en funkar definitivt inte. Den lucky saten är hur pigg som helst. Han åkte ut och rullade några timmar medans jag endast var i sällskap av Mr Toilet-hånflinet. Nu hörs David Coverdales underbara röst från radion och gubben har blivit satt på matlagning medans jag skriver av mig. Pannbiffar med mycket lök och riktigt potatismos. Blir sugen på riktig husmanskost när man är bakis, ingen stark kryddning nu inte (Då blir det Hello, Mr Toilet) igen. Fick för mig att soporna luktade gamla ölburkar och att fejk-kaffet smakade rök så mina smaklökar har fått helfjong. OUF!
Nu har fulsoffan åkt, det ser mycket finare ut nu =) Vi var hos farsgubben igår för att låna bilen och han sa att han skulle slänga massa gamla möbler så nu kommer det bli ännu tommare i hans 4rummare eftersom han bor där själv. Iallafall; han har en serie möbler i något björkliknande material som vi var lite sugna på att överta och ställa framför stora fönster som extra förvaring/döljning av elementet/sittplatser. Gratis är ju alltid gott!! 

Nu låter det som om O börjar tappa tålamodet med maten så ska nog ta en snabbsväng till Taaler's och köpa mjölk och sedan rycka in o fixa såsen. MMM, så gott det kommer blir =)

Får se hur jag kommer tackla kvällen. Slå och trängas med massa fulla människor i en ölosande lokal ger mig kväljningar bara jag tänker på det men jag får skylla mig själv. MUSTASH är huvudbandet, vet ej förbanden, men om ni inte har någonting att göra ikväll, är nära Överaskande Örebro och har 230 pix över så rekomenderar jag er att titta förbi club700 för att insupa det gudomliga med livemusik från ett hårdrocksband, eller ev. bara för att reta mig, liket som O kallar mig.   

//Sara

Shopoholics?

Ja nu har vi nyss kommit hem, eller inte Ola som så gentlemannamässigt släppte av mig hemma med hyllan och alla varor. Varor i plural var det ja, sa jag inte att det bara skulle bli vinglas från IKEA?
Här är slutresultatet:

...en Dörrmatta
Ljus
Skedar
Vitlökspress
Kudde
Sax
Brynstål
Skärbrädor
Röda lådor
Hyllan
Latteglas
Vinglas
och en platta öl..

Vi köpte mat både på Willy´s och Coop och hann fika på Marieberg och äta på IKEA. Jag ville göra rödvinssås och Ola ville ha pepparbiff så grejer till det inhandlades. Men är någon hungrig? Näää. Någon sugen på vin? Jaaa. Verkar som maten får bli imorn istället. Bra och planera kan man inte alltid vara. Nu ska jag duscha av mig shoppingdammet så jag är fräsh till ikväll... Bilder på hyllan kommer snart! 

Rock On!!

//Sara 


Mmm skinnstövletter..

Mmm, kolla på denna gt500. Om jag skulle bli mångmiljonär så..




Idag är det shoppardags! Hyllan från hallsberg är efterlängtad då det är rejält rörigt här nu, iallafall med mina mått mätt. Kanske några tidsskriftsamlare skulle sitta bra i den? Vinglas ska också inhandlas men sen blir det nog inte så mycket mer förutom fönstershoppande pga ekonomin. Suck. Man skulle vara mångmiljonär, som sagt.
Är jäkligt nöjd med mina skinnstövletter från scorett som inhandlades nån gång i mellandagarna, sitter som en smäck. Det är inte många affärer som har 35. Har nog ärvt en hel del från min mormor; längd, skostrl (hon har 34), byststrl och det där jävlar anamma som har visat sig bra i många många situationer, bl.a. inom mountainbike. Hårda brudar är vi i alla fall (fast vääldigt gosiga, eller vad säger du O?) I kväll blir det vistelse på O'Leary's och se AC/DC coverband. Sångarn, en f.d. rektor på Engelska skolan skulle Ola vara med och sparka på smalbenet efter beordran från sin kusse Linnéa. Mitt X är polare med sångarn också så få väl de om O & X:t ryker ihop, Dogfight? Haha.. Ola har mobbat mig för samma sak många ggr, fast tvärt om så nu får han tji!

En film som jag gärna skulle vilja se är Valkyria, ni har säkert sett reklamen. Historietriller om ett attentat mot Hitler, tja.. Vi vet ju hur det slutar men iallafall. Crusan spelar huvudpersonen.

Druckit två koppar snabbkaffe-latte men koffeinet har inte märkts än. Ja, jag är definitivt beroende fast det har jag vart sen 12-13års åldern. Bra? Det kan disskuteras. Kaffekärring är jag iallafall.

Jäklar! Nu måste jag pallra mig iväg snart.. Oups! Ha en bra dag, krama någon du älskar, det behövs så lite!

//Sara

Varför man inte ska köpa tandtråd på Överskottsbolaget


Busola

Träningsfri dag idag, dock var både tvättid och dammsugsförsäljare inbokad. Eller det var mer än bara en dammsugare; det var en luftfuktare, och en avfuktare, och en superstark madrasssugare och en 3i1 skrubbarsugare. Makalös var maskinen. Priset var också makalöst, över 34 tusen, och det var ett "reducerat" pris. Dessutom var genomgången tre timmar lång, 3 ggr så lång som vi hade trott.. Ujujuj. Behöver inte skriva mer om detta, ni förstår min main point.

En halv semla har just intagits och nu spelas partylåten Just dance med Lady Gaga, ganska bra. Betydligt bättre efter några glas rött...

Jaja, nu vill gubben blogga och jag duscha. Han sa här om dan att vi har blivit riktiga bloggfanatiker, Brunett-Bella och Pucko-Ola kallar han oss. Fast just nu, när han står i duschen o kommuniserar med mig som sitter i soffan var tydligen "Snygg-sexig-Ola" ett mer passande namn. Jag kan ju inte annat än att hålla med.,. Btw, jag tänker INTE säga vad han hittar på nu, för hans skull ;););) haha

//Sara

Eftermiddag och efterlängtad Risifrutti (förhoppningsvis)

Mmm, O'boy. Den gudomligaste av alla drycker, förutom kaffe då ;) Soffan är utlagd på blocket, skulle vara skönt om den var borta tills hyllan tillkommer på fredag. Förhoppningsvis kommer Patrik Paulsson till ljungstugan idag och vi vet ju vad det betyder...; Fri Risifrutti efter träningen i flera veckor! Guld.  Och så Patrik förstås då ;) Ska försöka att lägga band på mig idag och köra tröskelintervaller, på tröskel den här gången. (Men nu kommer det ju vara två till svettiga pojkar i det lilla spinrummet eftersom min gubbe även ska köra idag, men det går nog bra, förhoppningsvis..)
Oh
, har en redig träningsvärk i bröstmusklerna, får varna gubben, haha. Nä, men körde vanliga armhävningar, o extra breda armhävningar och med vikter på rygg. Jag hade alltså inte vikterna på ryggen utan jag låg på rygg på en planka med hantlar i händerna och förde hantlarna sakta upp och ner i en halvcirkelbana. Har nog blivit lite skadad av att ha gjort så många rapporter, måste skriva så att man förstår..

Nu ska jag vila lite innan träningen, borde plugga men what the heck.

To be continued...

Dagens Låt

Jahopp, detta är något nytt med frukta icke. Kommer då och då publicera en låt, dock med shitty ljud eftersom källan ofta blir yåtåbe, men en låt som passat mig lite extra bra under dagen. Lyssna och njut kära lyssnare!

Dagens låt:
http://se.youtube.com/watch?v=e1_q_A8mSDE 
Det är Children Of Bodom med Tie My Rope. Förtjänar att vara dagens låt då den fick mig att trumma, göra gester och headbanga hela vägen hem på cykel så att förbipasserande säkert trodde att jag hade smått annorlunda ticks för mig. Låten skulle även passa strax efter skattlösberg för ni som vet vad jag pratar om..  Lyssna och njut!

//Sara


Kväll

Nyss kommit hem, sitter och käkar lite Solens Mat inspierade rester. Körde 20 sek hårdösning och vila emellan. Körde även massa axel och bröst träning så nu svider min högeraxel (pga nyckelbensskadan) förjäkligt. Jaja. Körde iaf sista hälften av intervallerna på sprintcykeln. Hade lite högre watt på tröskel än sista gångerna jag mätt. Wattsiffrorna låg mellan ca 450-600 beroende om jag körde 20 sek eller 10 sek hårt. Behöver träna mer 30 sek ös intervaller tror jag eftersom det då banan är redigt brant och mycket "upp och ner" som slår hårdast mot mig.  Få upp farten efter många branta benmosarbackar,. DET SVIDER DET!  Korta Intervaller hit och dit blir det iaf till 80 % de närmaste månaderna. Nu går vi in på de lite oväsentliga bitarna: Mina ben har blivit större! Jo, det är sant. Mina små spiror har blivit större. (Skön suck med ett litet léende uppenbarar sig) Även om det bara jag som bryr sig, så är jag stolt!

Gubben har fortfarande inte kommit hem, måste vara jäkligt gott kaffe där på informationsträffen. De har säkert Monsun Malabar bönor (den mörka varianten) och massor utav mintchocklad... Mmmmmm..


//Sara

Hantverkarsara

Gud vad skönt att vara hemma. Gårdagen var hektisk med smidesgöra från förmiddan till kvällen, men ljusstaken blev äntligen klar!  Grymt fin va? 100% handmade. Tog ca 12 timmar att göra då uppvärmningen skedde endast mha av en propan/butan minibrännare. Måtten är 530 hög och 400 bred så den är ganska stor o maffig.. Undra bara vart den ska hänga.., Ola vill ha en liknande smidesgrej i sovrummet som i vardagsrummet, fast mindre. Den stora är ju ca 1 meter i diam och rymmer 16 ljus. Har sett ut en lite mindre likadan med 6 ljus som borde passa. Det hänger smide lite överallt och kanske blir det för mycket med tänke på att det bara är en två, men skite samma det är ju så fint!



Och här är vi snabba att ändra oss. IKEA blir det som sagt på fredag, men någon IKEAhylla i björk blir det ej, utan en brödform i stället. Igårkväll när jag kom hem visade gubben mig en annons på blocket som hade lagts ut bara någon timme tidigare. En snygg(are) men dyrare och betydligt bredare hylla i vit, högblank färg. Enligt annonsen var den 190 lång och 96 hög. Att den är så låg skulle bli jättebra för då skulle rummet som egentligen nog är för litet för att avdela inte se så litet ut. Dessutom har vi tänk införskaffa en fotölj och då skulle ju t.o.m jag kunna sitta ner och se över hyllan! Magiskt. Ett redigt lyft från hur det var innan.. 



Och Jennies gamla soffa ska bort också, O skulle lägga ut på kära blocket efter jobbet, Gött! (Till Jennie: Måste dock påpeka att soffan har varit jätteskön både att gosa i, sitta i och äta mat i ;) ) 

Nu ska jag snart pallra mig iväg och träna. Ska nog upprepa förra veckans program, om benen håller. Blev ju ordentligt körd av det så hoppas jag hunnit återhämta mig tills nu, finns inget annat att göra än att prova. Kalle (går upp i 15-16 iår)skulle ev komma dit också efter att ha varit sjuk länge. Får se hur det blir med det. Hoppas iaf att han kommer dit, ungdomsklasserna bara krymper och krymper..

Fortfarande hungrig efter en skål stadig havregrynsgröt. Ack ack ack. Äter lika mycket som en tonårspojke men hungrig ändå, vad ska det bli av lilla Sara..?

To be continued...

Hyllan är borta!

Nyss vart och handlat på Coop, kylen blev smetfull. Tror vi köpte frukt för ett helt kompani. Var inne på Överskottsbolaget o var nära att köpa sex små vinglas innan vi bestämmde oss för att vänta till (stor)shoppingen på ikea nästa fredag. Vi köpte massa användbara prycklar bl.a. en duschskrapa o massor utav tandkräm. En påslös dammsugare inversterades också, vilket visades vara ett bra köp då den påslösa koppen nästintill var full efter en genomkörare av lägenheten. Snacka om mycket damm! 500 pix gick den på å det är ju inte så farligt när den lät som en jetmotor på högsta effekt, kanske någonting att leka med när man har tråkigt? På tal om städning så ringde det någon från en städfirma när vi stod och valde sugburk som sa att vi hade fått en städning av säng, soffa eller matta från Ola's syster. Jaha? Varför det då? Det visade sig att de skulle städa med någon revolutionerande sak och att vi sedan ska blir så häpna och hiva fram cash. Affär eller ej, de kommer och städar vår håriga matta och dessutom under tvättiden på onsdag, perfa! ;) Ligger i fulsoffan (ja, den är kvar än, Jennie..) men någonting som är borta är den oranga hyllan. Vänta, upprepning: Den oranga hyllan är borta. Revolutionerande steg för främst Ola ;) Den ligger uppe på blocket (http://www.blocket.se/vi/19972549.htm?ca=8_s&last=1) och ni som är sugna, slå till! I stället för den underbara hyllan kommer nog denna, eller två, ta platsen:


Sitter och kollar på vinglas också på ikea. Läste högt för Ola som sitter i köket; Den här verkar bra, Optimal - med extra stor kupa. Och gubben svarade; Ja! Det låter ju som du: Optimal och med extra stora kupor! Jaha, man tackar ja så här en seg lördagskväll. På tal om kupor så kanske det blir såna ↓


Nu ser det inflyttningsstökigt ut igen sa jag till gubben förut, och det gör det verkligen. Småprycklar såsom smådödsskallar trollkarlar och skelett ligger lite varstans i lägenheten. Ska bli skönt med en hylla och lige ordning. Vad fint det kommer bli!

Imorn blir min smidesljusstake förhoppningsvis klar, den kommer bli så jäkla fin och maffig. Undra bara vart den ska hänga? I sovrummet kanske, vi tänkte ju sätta upp en likadan, fast minde ljusstake än den som sitter i vardagsrummet med inköpet har aldrig blivit av. Ska nog be att få låna pappas slagborr som han fick av mig i julklapp ;) ;)

Puss haej, som Niklas brukar säga.

//Sara

Omflyttning

Kollar på Let´s Dance, Daniel Da Silva har nyss dansat. Ola kör schitzo-stilen ikväll, de e kul, vi är lika sjuka han och jag ;) Sippar på lite olagligt vitt. Gjorde färsk lax i ugn (79 kr extrapris på cityhallen ;)) med potatis, broccolli och vitvinssås. Första gången jag gjorde vitvinssås, brukar göra med rött.. Fick smaka av 4 ggr innan jag var nöjd. Resultatet blev skitbra faktiskt, det blir en klar repris på det.. Imorgon dock, har jag blivit bjuden på lunch hos min mor, hoppas på någonting gott men det är ju morsan och det blir alltid gott. Hon sa athon skulle hitta på något Solens Mat-inspirerat (hon är lika galen i det där urbra programmet). Gjorde upp en budget idag, får se den kommande månaden om jag beräknat någorlunda rätt.

Idag var vilodag, ganska skönt men blir nog svårt att somna.. Imorn blir det the bike och söndag bjuder på mer smidesgöra, då blir ljusstaken klar..

Ah just det! Vi har möblerat om grovt i vardagsrummet, om det blev så mycket snyggare kan väl diskuteras men nu har vi kommit överens mer eller mindre att; Ut med den BEIGEgrön-rutiga fulsoffan, in med en fotölj och in med en låg hylla eller två. Att den BEIGEgrön-rutiga soffan skulle ut var ju iof ganska självklart, ni som sett den vet =P 

Det blir forhoppningsvis en sån här från ikea, superskön o både ja å olis blev lite småkära i  en sån vi var på en inflyttningsfest.
 

See Ya!

//Sara

Nu har Gubben kommit hem.

Nu har Gubben kommit hem. Gjorde det enkelt för mig med rubriken. Är så jäkla SEG. Adde ringde när jag åkte i Brickebergsbacken och vi pratade ända till sjukhusrakan, eller rättare sagt, JAG pratade hela sträckan. Fick en jäkla mjölksyra i biceps, länge så det började bränna.. Trött?  Iaf, var uppspelt och glad, såg nog ut som jokern som gubben brukar säga. Eller jag kanske inte ska kalla honom för "Gubben" längre efter att han publicerade en av sina teaserbilder från sälen. *HOST* Ni kan ju gå in på http://www.cykelola.blogg.se/ för att se med egna ögon, tjejer *HOST* Men han är min! ;)

Nu är det såhär va, jag är smått nedtränad. När man går runt och är lika seg i huvet som i kroppen flera timmar efter, då är man på väg ner. Man blir liksom inte återhämtad innan det är dags för ett nytt hårdpass. Men nu ska jag bli ompysslad av Killen *HOST* http://www.cykelola.blogg.se *HOST* med massage, strykningar och ömma kyssar (och lite mer)..

Hej Svejs!

//Sara


Bilder från den härliga, röriga sommarn 2008..

På tal om tävlingssäsong, här kommer lite sommarbilder...

Vår tävling i Kulma


Ymerracet, 14 juli




SM


Längtar till sommarn... Mmm...

Delicious

Dags för lite kvällsmat..Var det någon som sa det bara var 3 månader kvar till första tävling?



Aahh, Asian..

Sitter här med nybryggt moccakaffe. Extra trevligt då det var bönor av Monsun Malabar, vilka är mina favoriter. Mmm, man skulle ha lite god mörk chocklad =) 

Har fått många fiiina bilder över mms av Ola, han har upptäckt att hans nya mobil har massor av effekter så det är väl att leka med sin mobil som tar upp mest slötid där uppe kan jag tänka mig. Kan meddela för dom som är intresserade att han kände sig seg i skidåkarmusklerna idag och fick avbryta morgonens pass, dock kördes det löpning nu på eftermiddagen så vitt jag vet. Gubbarna/männen/pojkarna hade hittat ett finfint flackt spår nära kläppen. Fick dessutom en bild på deras boende, lite lägre standard, men mitt i backen! 



Ica's tidning Buffe låg i inkastet för några dagar sedan och förutom en massa rabatter så låg där en kalender. Reklam värd att spara brukar alltid hamna i badrummet (av någon konstig anledning). Iaf, på framsidan var det ett äppel-i-korg motiv som jag fastnade för och tänkte; det där skulle ju passa finfint i en ram i köket.. Nu ligger bilden här på vardagsrumsbordet, snett utklippt men det gör ingenting.. Påhittig är man iallafall =)
Just nu är vardagsrummet knökfullt; två 3sitssoffor, ett bord, ett stort soffbord, ett tv-bord, en stor byrå och en makalöst fin bokhylla, för att inte glömma akvariet på ca 400 liter. Allt detta på drygt 15 kvadrat, tight!

Handlade på Lucullus på vägen hem, broccolli har jag varit sugen på i flera veckor snart.. Strange cravings anyone? Haha. Konkade mig förbi mjölken och kom till Asiat-hyllan.. Mmmm, vet inte hur länge jag stod där, vred och vände på alla såser, läste innehållsförteckningarna, som vanligt. Mitt nyvunna intresse för asiatliknande mat verkar ha slagit rot. Skulle vilja gå hem med hela hyllan och bara leka och experimentera.. Dock slog priserna tillbaka mitt begär. Den frysta broccollin började tina (jag vet, det är mycket godare med färsk men det kostar därefter) så jag tänkte Fuck this nu går jag till Ali Babba och handlar samma grejer för halva priset, det gör väl ingenting att det står på arabiska..? Sagt och gjort. Läsa på innehållsförteckningen är prio ett inne på Ali B, man vill ju inte gå ut med inlagd getost i alladob med förhoppningar på en god middag. Oyster sause, fish sause, thailandsinspirerad "curry" och kokosmjök utan E-ämnen inhandlades. Och för vad? 40 spänn? Skrattretande om man jämför med placet mittimot.
Skitgott blev det iaf, godare än vilken asiat-restaurant i stan, lovar ;)

Jag tror jag är den enda jag vet i min ålder som gillar "Vad blir det för mat" med Per Moberg, the tough guy. Om ni har sett det så vet ni vad jag menar och om ni inte sett det så är matlagningen precis så som man tror att just Per Moberg lagar mat. Det är lite Strindberg över honom. Och en redig man som lagar man är ju alltid fett med najs för att sno Ola's uttryck. Men han verkar vara skön, och så påminner han mig om min mors matlagning, om det är en positiv sak kan väl diskuteras, haha..




Nu ska jag fixa lite... Hej svejs

//Sara

Stenben dag 2

Höger skuldra gör ont igen. Bröt ju nyckelbenet på en tävling i somras och en mjölksyraliknande känsla gör sig påmind ibland, särskilt när jag styrketränat mycket.. Stelt och varmt liksom. Kom till ljungstugan vid 5 och lite senare började almbypojkarna droppa in. Hade tänkt köra 8 st 4 min intervaller på tröskel men sista 3min av varje int. var pulsen minst 10 slag över tröskel, ganska hård träning alltså men det är svårt att hålla igen när det sitter 5 svettiga killar i samma rum. Råkade sätta mig på Niklas cykel, sorry!. Känsligt ämne det där, haha. Får väl ta tillbaka knak-cykeln till min egen. =P Grymt trött i kroppen nu, det blir nog lite linimentmassage framför tvn och vila imorn..

Angående den där sovmorgonen.. Jag hade kollat fel på schemat, trodde det var onsdag. Skulle egentligen börjat som vanligt.... ajajaj..

Saknar Ola och det verkar vara ömsesidigt, ska bli skönt när han kommer hem igen så jag har någon att busa med...

//Sara 

Stenben dag 2

Höger skuldra gör ont igen. Bröt ju nyckelbenet på en tävling i somras och en mjölksyraliknande känsla gör sig påmind ibland, särskilt när jag styrketränat mycket.. Stelt och varmt liksom. Kom till ljungstugan vid 5 och lite senare började almbypojkarna droppa in. Hade tänkt köra 8 st 4 min intervaller på tröskel men sista 3min av varje int. var pulsen minst 10 slag över tröskel, ganska hård träning alltså men det är svårt att hålla igen när det sitter 5 svettiga killar i samma rum. Råkade sätta mig på Niklas cykel, sorry!. Känsligt ämne det där, haha. Får väl ta tillbaka knak-cykeln till min egen. =P Grymt trött i kroppen nu, det blir nog lite linimentmassage framför tvn och vila imorn..

Angående den där sovmorgonen.. Jag hade kollat fel på schemat, trodde det var onsdag. Skulle egentligen börjat som vanligt.... ajajaj..

Saknar Ola och det verkar vara ömsesidigt, ska bli skönt när han kommer hem igen så jag har någon att busa med...

//Sara 

Stenben

Ouf! Skulle nog ha trampat ur lite längre igår för benen är bra hårda och tunga idag.. Träningsvärk efter styrkan, som vanligt, men benen tar fan priset. Frukosten var smaklös, var av någon konstig anledning inte hungrig alls. Ingen laboration på morgonen idag så börjar först vid 11, skönt! Ska gå in på lite mtb sidor och se va det var för nyhet Öiljer snacka om igår...

Hej svejs!

// Sara  

Träning

Åkte iväg till träningen, lite stressad då Lill-Daniel satt och väntade vid stugan. Sitter och kollar på idrottsgalan vilket får mig att tänka på träning. Körde 1+3 intervaller dvs 1 min hårt (så hårt att jag precis orkar 1 min utan att kola) med 3 min "vila" (på dryga tröskelpulsen). Körde 8 st intervaller, hade kunnat köra fler, men tiden räckte inte till då soffan skulle anlända vid strax efter 7. Nedvarvning på dryga 10 min. Efter det blev det styrka; Marklyft, "fällkniven" (övre och nedre magmusklerna), utfall med vikter, modifierad "plankan" (effektivare bålträning) i set om 3 gånger trött. Eftert det var det stretch och snabbdusch och snabbcykling hem. Efter att bara ha hunnit trampa några tag på väg hem efter att ha svingat över benet över hojjen så sved det till rejält i benen. Mjölksyran var definitivt inte borttrampad men vad gör man om inte trycker på ännu hårdare bara för att känna smärtan lite bättre?? Sjukt säger nog de flesta, men man känner att man lever iaf. Resten av vägen flög jag fram i vinterkylan. Tävlingsinstinkten växer sig starkare ju närmare säsong jag kommer vilket visade sig idag när jag axa ikapp en bil på sjukhussträckan trots snöslirigt underlag. ..Jag vill vinna, komma först, ta ut sig till max, känna smärtan och glädjen, känna att man lever..
Såg just en talare på idrottsgalan som hade mist båda benen och ena armen i en olycka, men som kom tillbaka till simningen och kom 4a på paralympicsvm. Vilken kille och vilket psyke!
 
Just det, nya soffan kom idag. Den är varken nedsutten eller gul-grön-rutig ;)




Ang träning. Imorn blir det tröskelintervaller. Hårda intervaller blir nog inte vidare effektivt just imorn så det får bli såna. Sugen på min bike-to-be.. Sovmorgon väntar imorn.. Godnatt!

//Sara


Hälsningar från Ola

Bilder från Sälen..


Ja, det ÄR ett passande namn för de tre gubbarna i stugan.



Förberedelser...



Första passet idag var tufft, han fick spåra några mil eftersom det snöat rejält. Ett intervallpass i löpning i slalombacke lite senare på dagen fick ut sin rätt med bred marginal. En trött och sliten Ola ligger nu 35 mil bort och kollar på Idrottsgalan, med all rätt..  Morgondagen bjuder på lite lättare träning.


God morgon

Gick faktiskt bra att sova själv då jag blivit gräsänka tills på torsdag. En kudde under armen och älgfilten fick agera substitut. Tydligen var mina substitut bra då jag snooza ca 1 timme idag vilket nästan är skamligt, men älgfilten är svår att gå ifrån ;) Fick nyss sms från Ola, för ni som följer hans blogg så är han lätt förbannad därför att inga smsblogginläggg har kommit in under ca 2 veckor. Någon mer som har detta problem? Det kanske kan bero på att min dator är smackad till 100 på både C- och D disken.


Nu är det fejk-latte som gäller; halva mjölk, mycket snabbkaffe och resten vatten. Låter det äckligt?? Det tycker jag iaf det gör, men det är drickbart. Och såhär på morgonen måste jag ha koffein annars blir jag inte lätt att ha och göra med lite senare.. Hej svejs, nu ska jag komma om publishme fungerar och inte blir The page can not be seen eller vad det brukar stå..


Ha en skön dag


//Sara


Nu hettade det till

Bella! Faktiskt lite besviken på denna veckas avsnitt av ni vet vad.. Var mest ett 30 min långt bildspel på gamlingar 80+.. aja nu är det iaf att skriva av sig som gäller. Nu är jag iaf jäkligt trött fast det inte känns att jag gjort något idag, dagen har bara svichat förbi. Var och smidde mellan 11 och halv 8 och trots det blev ljusstaken bara halvklar..

In action..
 

Halvfärdig.. men ganska snyggt för att vara noobie va?



Zappade och detta program kom fram; Magikerns hemligheter AKA Lättklädda kvinnor i hotpants,.. Tycker magikerns mask mest påminner om en bulldog och störs inte så lite av att den billiga kvinnosynden är så påtaglig ta mig fan hela tiden. Som heterosexuell kvinna är det mycket lätt att tillslut bli en aning illamående efter att först inte försöka bry sig men vad fan! Vad handlar programmet om egentligen? Inte ens målgruppen, "gissar" killar i 15-45 års ålder, kan ju inte bry sig ett dyft om innehållet när de har "the gorgeous girls in cars, on sheets, on the table, under the table, in the chair, in the bed.. etc etc." Ändå når ett amerikanskt shitprogram som detta tittarsiffror nog att nå till lilla Sverige.. ...Jag tycker det är sjukt att det finns satar som konfronterar de utsatta, de stackars satar som inte ännu förstått varför sitt eget barn kräver smink och fejkbröst vid 5 års ålder eller varför sin tonårsdotter har lägre självkänsla än en liten råtta eller varför sin fru nyper sig i skinnet och säger; denna vecka blir det ****dieten jag skulle behöva gå ner i vikt för att bli fin... Varför är inte alla feminister i detta land? Enligt SAOB betyder feminism En åskådning som arbetar för kvinnans fulla (ekonomiska, sociala och polistiska) likställdighet med mannen. Jaha, tänker ni, det var ju inte så farligt.. Nähä, men vad fan trodde ni? 

Jag kan lova att ni som läser detta får upp minst en tanke el. senario, om ni är emot mig och har något bra argument, fine, kommentera det, om ni är med mig, fine, kommentera det. Vill veta vad mina läsare är för ena..

Nu blir det te (men inga skorpor)

// Sara 

Pust!

Sent inlägg idag då jag precis kommit hem från smiderierna (av blötjärn, ej lögner..) och sen börjar ju Solens Mat om några minuter så skriverierna förskjuts till halv 9... Men kan ju säga en sak i förväg iaf.; Smiderierna blev väldigt fina!..

To be continued...

Direktlänk

There you go. ;)

http://se.youtube.com/watch?v=RmDzTj3gAaM&feature=related

Örebro en Lördag, so far..

Så här såg det ut utanför Örebro en lördagsmorgon.



Verkar som att bonden inte gjort sitt jobb i somras..


Var seg första dryga timmen av passet, men det släppte sen tack och lov. Håkanrundan var helt underbar idag en sån fin vinterdag som denna. Mest hård grusväg och bara lite asfalt passade mig idag =) Ola körde med Andreas idag och nu ligger han bakom mig och sussar sött, det är han värd ;)    
Nyss fixat Medmera kort, vi slog ihop så att all bonus blir på ett konto så blir den inte fjuttigt på två konton. Radio rockklassiker spelar just nu inte rockklassiker, utan Ebba Grön vilket jag kategoriserar som punk och inte rock. Föresten, någon som hört Thåströms "nya" band Peace, Love and Pitbulls? Vad tycker ni om det med tanke på hans tidigare produktioner? För er som inte hört så kör Peace, Love and Pitbulls mer industriell mörk rock a´la Manson än svensk punk som Ebba, eller Imperiet gjorde.. Om hans nya band är så mycket bättre kan väl diskuteras men om ni gillar Thåström och hans röst lär ni gilla Peace, Love and Pitbulls. Liten avstickare om musik.

Imorn åker Ola och då blir jag själv till på torsdag vilket betyder champinjoner, fisk och bus ((+städning och tvätt)). Han ska till Sälen och träna inför Vasan med sin far. .....Vi får se om oranga hyllan i vardagsrummet överlever tills på torsdag...... Och så kommer soffan! Hallelulja! Den skänkta nuvarande soffan är gul och grön-rutig med ett alldeles för stort beige överdrag som konstant hänger på sniskan. Yea, You know what I mean.. Bilder kommer..

Nu ska jag som god kvinna gå och laga köttfärssås nog till ett helt kompani, See Ya!

Nu är det föresten Fear of The Dark på radion, Yipii!

// Sara

Ny dag

Vaknade idag av att Ola ropade att "nu är det mat", kröp upp ur sängen med frukosten framdukad som det brukar vara på helger.. En stor guldstjärna i kanten till min gentleman, det förtjäänar han verkligen =)

Nu ska jag snart åka ut och köra distans, tänkte köra Håkans runda, uppkallad av mig efter Håkan Folkesson. Blir inte så långt då jag haft ont i halsen i några dar nu, kanske 2-2,5 h. Har för tillfället ingen batteri till min Mp3 som jag alltid brukar ha när jag kör distans själv, så det får väl bli att nynna hela vägen..

Ha det!

återkommer...

// Sara

Striptease

Varit och handlat på Coop tillsammans med halva Örebro och jag tror att jag och Ola var de gladaste skitarna i hela affären.. Vi gick runt och skämtade om gurkor (stoora), sylt, x-sylt, ärtsoppa och ungar som ville allt annat än att stå i kö snällt och stilla.. Men, varför ska vi inte vara glada då vi har allt man behöver, utom pengar..? Övriga handlare gick runt och såg allmänt menlösa ut, men det kanske är svårt att göra annat på Coop under högtryck.
Fick för mig att jag skulle göra lite thaiinspirerad mat ikväll så kokosmjölk, bambuskott, palsternacka och gul curry inhandlades.  Resultatet blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig, med det var kanske för att jag ville ha en röd och stark sås.. Ganska puckat när det var gul, och inte röd curry som användes. Men gott blev det ju och klart godkänt då jag i princip aldrig gjort något helasiatiskt.

...............Ouff! Fick nyss en privat striptease av O till Pour some sugar on me med Def Lepard...för att sedan gå ner på en gång och hänga tvätt!! Hänga tvätt! Hallå, till och med hormonstinna 15 åringar vet att man inte kan göra så.. Han säger att jag är lättköpt, men vem är inte det?? Det är som ett litet barn som fått sin godispåse ifråntagen.. Jag ska allt lära honom......

....men det får bli efter grannen Lasse gått, om han nu kommer hit efter en inbjudning att kolla på Olas favoritprogram Let's Dance.., nära shit säger jag men man får ju prioritera. Någon "Björne" skulle komma till Lasse.. Fine, han får väl ha sina twisted sexuella dragningar tänkte jag, bara du håller dig till din etta.. Nä, men han verkar trevlig :)

På Söndag blir det smidesgöra (ska göra 4armad ljusstake) ..

Ola var inte liite fräck nyss den djäveln, han tog fram sin Lagavulin (whiskey för er som inte vet), kollade på etiketten och sa; ååh, 16 år! Hur gammal sa du att du var? Kunde ha varit din lillasyster..  Jaha, sa jag, föredrar du en 16 åring framför en 18 åring?? Va? Jävla härk! ..Han är ju för skön, den där gubben.. ;)

Ha en bra kväll =)

//Sara

Kort, som sådana man drar, inte som jag.

Oj läste kommentaren jag skrev i inlägget "Mmm, musik" igår.. Ehmm....

Sköldpaddan Öste har käkat frigolit i över 1 timme nu, trots mutningar med gurka och ett plastslott i förebyggande syfte. Ack ack ack, vad ska det bli av henne? Nickmeister (AKA reptilexpert) säger ju iof att det i princip bara borde gå rätt igenom och bli små flytande ****..  Tanken på att Öste skulle förvandlas till en grön bojj med gula prickar på grämer mig lite faktiskt. Hon är ju trotts allt lite rolig och O's guldgumma.

Har nyss anmält mig till Öbo bostäder för att inte hänga på gärsgårn' om jag skulle vilja ha bostad i framtiden. Känns skönt att poängen rullar på iaf.. (annars kaan man ju sno några av en gammal släkting, men sånt tänker ju inte lilla jag på ;)) Or do I?



Håller på och skriver handlingslista, tänkte fixa Medmerakort idag, blir nog lättast att fixa direkt i affären så man slipper vänta 2 veckor för att börja använda kortet. Fan, det är en riktig kort-dag idag. Synd bara att mitt bankkort inte är lika välfyllt; 32,48 pix anyone? Gräsligt.. Har dock hört skvaller om att studiebidraget ska höjjas med 117 kr vilket skulle välkomnas med öppna armar i dessa kri(g)stider. Mera pengabekymmer; Att ta körkort är ingen billig historia, men det är nödvändigt att ta, särskilt när tävlingssäsongen börjar och man måste flänga runt över hela Sverige. Flänga runt gör man bäst med bil om avstånden är 20-30 mil. (Om man ska köra flera mil fel och dessutom hinna med starten så är det bra med något som kan axa.)

Dealen med Allebike börjar få struktur, i detta nu byggs min tävlingshojj för 2009. Bilder kommer snarast..

Nu kommer nog gubben hem vilken sekund som helst, sen ska vi åka och shoppa mat. Ha det!!

// Sara

Sex! Sex...??

Kollade på That's 70' Show förut, det är så jäkla bra. Steven är lätt favoriten (han med affrot).. Trevligt att en komediserie klarar sig så länge som That's 70' Show gjort.

Var lite orolig igår kväll för jag hade inte läst de artiklarna från The Guardian som vi skulle skriva en uppsats av idag på Engelska C kursen. Det fick bli att gå upp lite tidigare o plugga tidigt i stället.. pust. Artiklarna handlade om språktest för invandrare i Australien.. Jippi. Kom på några argument fast vi fick varken ha artiklarna eller stödord på provet. Det gick okej iaf, inget masterpiece kanske ;)

Efter ha oroat mig klart gick jag och la mig i sängen där Ola redan somnat efter att ha sympati-pluggat med mig i ca 5 min. Lät som om någon ropade i lägenheten bredvid, konstigt, de kanske har fest som vanligt? Tänkte inte mer på det utan försökte somna.. Hörde ett högt stön, och sen ett killstön,. FAN! Grannen har sex! Och inte jag! Jävla skit, inte får man sova ifred ens. Började småfnittra lite där i sängen när jag hörde ljudliga klatshar från ni vet vad... jag tänkter inte ge er detaljerna med jag kan lova att killen dominerade slutet.. Kul för dom, tänkte jag, vände på mig och kände mig som en gammal kärring...

Gick upp på stan efter jag slutat, har snott lösblad från diverse kompisar i några månader nu så det var väl dags att investera i ett brand new block.. Tjej som jag är fastnade jag på vägen dit (i affärer) bla i underklädesbutiken Change på Krämarn dit jag bara går in på under REAn eftersom det är så svinigt dyrt annars. Gick iaf därifrån med en liten sak som jag inte tänker säga vad det var här, sorry guys.. 

Nu kronglar Härk-internet så jävligt att inlägget inte vill bli publicerat men jag ska vinna TA MIG FAEN!!!

Återkommer..!!


Matte E och gammal Risifrutti

Idag började kursen Matte E. Joo, det är sant att man först måste gå igenom A kursen, B kursen, C kursen och D kursen.. Låter kul, eller??

Nä nu tar jag över...Ola här. lade mig bakom sara då hon skulle blogga o vad händer...ingenting!
Säg så här. Sara är trött efter dagens pass i Ljungstugan. Korta intervaller + styrketräning och hon skötte sig nog bra då hon nu har tagit min plats i soffan.
På TV:n går nu "vem vet mest" och jag är nog rätt allmänbildad...Gillar dessutom programledarn Rickard Olsson. Han firade nyss av det gamla uttrycket Vajert. det var inte igår man hörde det.

Nu ska vi se om hon samlat inspiration...


Ja lite faktiskt.. Gud vad skumt detta inlägg blir..  På tal om "Vem vet mest"; Rikard Ohlsson är ju så jäkla skön! Han skulle vara perfekt att möta på en fest.. Trevlig och så.
På tal om träning så länsade jag klubbstugans kylskåp på den sista Risifruttin som dessutom var min favoritsmak; hallon/rabarber... Att min efterträningsmat var närmare 1 månad för gammal spelade mindre roll just då.. vad gör man inte för lite socker..?

Nä nu verkar gubben för myssugen...

Ha en bra dag kära läsare =)

Måste avsluta med denna bild som fått mig lätt pilsk.↓


Mmm musik..

Måste slå ett slag för rockklassiker 106,3 som äntligen äntligen äntligen har kommit till överraskande Örebro. En kanal där man känner igen 98% av alla låtar, sjunger med till 60%. En RADIOkanal som har med alla mina "musikbebisar" som bla godingen eulogy med Judas. Till och med Nickmeister verkar nöjd då han lyssnar på lite hårdare än bara rock för tex Pantera spelas ganska frekvent har jag hört.. Han sitter nog hemma och väntar på Arch Enemy eller Sonata Arctica.. yea, you wish!..  Just nu är det faktskt dåligt; REM's nya trallitrall låt spelas., ush.





                                                                               ♥Sex and Drugs and Rock'n'Roll♥



Ska och fika med en gammal vän som jag inte mött på några år, vi gick i samma klass från dagis till högstadiet. Ser fram emot det mycket =) Hon heter för övrigt samma som jag.


Det är ju tisdag idag så lägger till lite ögongodis för oss cyklister...
Carbon

no label needed


Bella!

Nyss kollat på Solens Mat, är helt lyrisk!  Det borde fan klassas som porr och uteslutas från svttabblån för att undvika massberoende hos svenska folket! Men jag är fast sen första programmet. Och tydligen min mor också fick jag veta idag när hon kom på fika-besök. Hon ringde både före och efter programmet först för att se till att jag inte glömt bort att sätta på tvn och efter bara för att disskutera hur jäkla bra, men KORT det var.. Pust! Hennes gubbe och min gubbe är inte lika exalterade av den svensk/italenska programledaren som läskar en med "Belissimo!!", "Bella!!" eller babbibibi babbibobi som Ola beskriver det. Mat-orgasm på hög nivå är det iallafall.


Bilder från Sälen..

Tänkte lägga in några bilder från Sälen..:

Fin bild

Detta är jag i Hundfjället, jag åker bättre än vad det ser ut på bilden det kan Ola intyga ;) Det är också mitt hår och inte en gammal rävsvans som kommer ut ur hjälmen. Fin bild iaf.



Såhär fint var det lite senare på nyårsafton..




Kallt var det, istappar hängde lite överallt.. ;)




Bananer klarar tydligen inte av -20 heller.., lite matkvalitét tack! Ica, nu får ni skärpa er!

Jävla Härkcykel!

Vaknade idag själv i sängen, som vanligt. Vaknade strax efter 8 och då har Ola redan stigit upp för länge sen. Det var dags för "distansträning", i parantes för att vi bara tänkt köra 2h pga att vi vart sjuka i över en vecka sedan vi blivit sjuka efter ha tillbringat en vecka i Sälen med 17 andra fulla ungdomar i en alldeles förliten stuga. Den saten som tog med sig härkbakterierna upp hade definitivt skitit i det blå skåpet (liite för mycket).
Träningen blev inte som jag hade tänkt. När man som tävlingsmänniska inte orkar någonting som man hade tänkt att man gott och väl skulle orkat känns det inget bra.. Iof var det första riktiga träningen sedan sjukdom, men ändå. Jag fick kliva av ledet och leka själv drygt en timme i frusen skog istället, vilket var en fröjd eftersom det mest varit vägvägväg sedan oktober. Enda irritationsmomentet var den tvådelade extra förlängningen på bakskärmen som helatiden kilade sig fast mellan däcket och skärmen vid minsta stöt. Löste problemet med en stycken toffs som i slutändan passade bättre på bakskärmen än i håret. Ingen vila efter träningen blev det utan direkt till Maxi för att handla (duschade dock emellan). Cyklade förbi ett 100-tal demonstranter som ville göra något av Gaza-"incidenterna".. Försöka går ju alltid.

Ikväll är vi överbjudna på en kall och Guitar Hero till Dennis, det blir nog trevlig eftersom han är en glad skit precis som O och jag. Vi hoppas på fler fester hos honom då det ofta kommer en hel kör (jo, såna som sjunger).. NU iallafall är det dags för lite vila (och ev bus)!

Måste ju förklara dagens rubrik; min bakåtbromsande cykel hade haft punka sen innan Sälen, så nu var jag verkligen tvungen att fixa. Så jäkla många onödiga grejer i vägen som man först måste skruva bort för att ens kunna skruva bort hjulet. Tacka vet jag snabbkoppling. Höll på med slangbytet i säkert 1-2 timmar medans ett stort antal svordomar kom flygandes där i cykelgaraget. Om ni vill veta vad "härk" betyder får ni fråga gubbenola eller Jon Bon Jovi (snygg-Micke).


Ha det Gött!

Akta er för den kanadensiska Biologi-nazin!

Rubriken ovan var det underförstådda meddelande som doktoranden Mattias försökte förmedla när han ryggade tillbaka när Hon uppenbarade sig. "Håll er i skinnet nu för faen.." sa han lite tyst fast att Hon inte kan ett ord svenska. Vi ska ha seminarium imorn med Henne och hon poängterade "that I would pick on you if you don't know the right answer, and I can me mean.."        ....OK., looking good for tomorrow, eyy lads??...

Nu har gubben somnat igen, men det kanske är bra så att han kan hålla sig vaken länge ikväll... ;)   Ett halft pinsamt dansprogramm börjar ju snart så han vaknar nog säkert snart...

Efter jag slutat fikades det på "Waynes Coffe" med några vänner. Scones med philadelphia och någon god sylt var det till. Dock inget kaffe, tror det var första fikan utan kaffe på flera år, makalöst..  Det pratades friskt om katter, vilket inte sänkte mitt (ny)vunna intresse för de små kissarna... Emil berättade om sin katt som älskade att åka traktor vilket ju kan verka pretty wierd, men sen inflikade Jonna att hennes katt inte bara gillade att åka traktor; hennes åkte till och med skolbuss! Katten hade inte bara råkat hoppa in i bussen någon enstaka gång utan den brukade stå och vänta på bussen, alltid på samma hållplats, för att sedan hoppa på bussen och sedan gå av den, alltid på samma hållplats, och vilken hållplats var inte det om inte där kattfan bodde..! Snacka om att dra det längsta strået. Jag skrattade så jag var nära till tårar.. Hon hade även en katt som blivit påkörd 3 gånger (vad de visste om). Han hade blivit påkörd så många gånger att svansen var sne på honom. Kissen med sne svans hade sedan plötsligt "försvunnit" för nått år sedan., man kan ju undra vad som hände med honom... Efter att jag och O suttit uppe och kollat på "Crazy Cat clipse" på yåtåb.com känns pratande katter och springandesiniväggkattungar plötsligt inte lika avlägset. ...Svenska Bonnkatter är sjuka djur...

Efter fikat svängde jag förbi Olas favoritaffär, nämligen Jack'n'Jones. En snygg T-shirt och en stickad tröja inhandlades då jag vet att han älskar överraskningar lika mycket som jag. Presenten var minst sagt uppskattad och det är skönt att iallafall få lura sig själv att man har pengar när man egentligen är ganska pank, eller vad säger alla ni andra studenter där ute??

Ha en fortsatt bra kväll!!   


 


Nu ska tomtarna väck!

Första dan på universitetet idag. Kändes bra till en början, att lektorn som föreläste var kanadensare spelade mindre roll efter en stund då jag lätt kommer in i engelskan. Började få en jäkla huvudvärk efter några timmar, fan i helvete tänkte jag som trodde jag var på väg att tillfriskna men icke.. Åkte för en gång skull buss hem (punka och sjuk räcker väl som slöargument, eller?). Andreas och jag kom konstigt nog in på ämnet "framtid", varför vet jag inte men det är lätt att bara börja pladdra gojja. Ett par i hans närhet hade nyss fått deras första barn för några dagar sedan där mamman var ung, och det kan varit det som satte igång diskussionen. Ett stort Grattis till dom iaf! =) Andreas hade iaf tydligen en del av sin livsplan färdig; han skulle söka till polisskolan när han fyllde 20, ha minst ett barn och vara gift vid 25. Jag kollade med stora ögon på honom där på buss 14., tänkte först hur faen ska han hinna med allt det, men sen kom jag på och sa: Ja, haha..Vem vet, jag kanske gör likadant! Jag, å andra sidan har nog ingen liten lömsk plan att sukta efter eftersom jag har lärt mig (the tough way) att det nästan aldrig blir som man tänkt sig! (men drömma kan man ju..;))

När ja kom hem fixade jag hit datasnubbe nr1 (nåja) och även en av mina bästa vänner, Niklas eller Nickmeister enligt honom. Om ni undgått den exceptionellt fina presentationsbilden högst upp på saraskrypin så är det bäst ni uppdaterar! Kolla gärna en extra gång på den då bilden tog närmare 3 ångestfyllda timmar att få dit...

Efter att ha blivit ensam igen efter att Nickmeister gått och Ola trampat iväg till ännu ett hejdundrande roligt cykelmöte så ringde mobilen. Det var pappan som ville ha träningsråd (dansbandsdansande motionär som tagit klivet från risig vintercykel till en Merida Scultura Evo, snacka om lyft). På tal om cykling; fan va jag längtar efter o få köra lite mtb en jummen sommardag, det är inte klokt!

För att göra en sak kort; Nu ska tomtarna väck! (ni som är trogna läsare av Olas blogg vet att jag har ett lite särskilt förhållande till tomtar), men nu känns det fel att ha de lite överallt eftersom julen definitivt är över. Pust!

Ps. ICA's nya reklam är ju guld! Ds.

Hej Hopp!

Just nu är jag vad man kan kalla ett fnitter, ja det var vad herrn i huset sa i alla fall. För övrigt är det Ola som går runt i lägenheten och städar, och inte jag som har paxat datorn för en stund... Lutar mig tillbaka med en god kopp kaffe och tänker: Japp! Såhär ska det vara, mannen går runt och städar och jag sitter här och flinar åt allt och inget. Nä, jag är ingen mansgris (fast tvärt om) som ni kanske nu tror att jag är utan jag är nog bara nöjd med läget ;)


Eftersom detta är mitt första inlägg vore det väl trevlans med lite information om denna människa som skriver. Jag heter Sara Backlund, kroppsstorlek mindre, 18 år. Jag har långt mörkblont hår och jäkligt små fötter. Tävlar i mountainbike på elitnivå nu säsong -09 som kör igång i slutet av april. Har dessutom ridit i 8 år men fick lägga av pga de skyhöga priserna. Har även dansat några år... För att komma tillbaka till mountainbikingen; körde för Allebike säsongen -08, ett företag från Alingsås som håller på att utvidga med större gym, stor affär och även massageavdelning om jag inte minns fel. Bra saker till bra pris =) Ser fram emot tävlingssäsongen.

Som person är jag positiv, glad nästan jämt och energifull. Vissa skulle nog vilja tillägga att jag "ljuger som förbannat" men det är inte riktigt sant ;) En märklig förkärlek till Italienare har jag också (vem kan motstå Eros Ramazotti??) Men mannen bredvid mig drar ändå lätt längsta strået. Killen fattade tycke för mig någon gång i somras och inte kunde jag motstå hans charm och busighet (där riktigt hörde man hur de manliga läsarna försvann ;) Att åldersskillnaden var 12 år spelade mindre, om knappast någon roll när man är kär. Om ni någon gång varit i ett förhållande med stor åldersskillnad så vet ni vad jag pratar om. När allt kommer omkring är det ändå jag och han det handlar om. Ola kör också mountainbike och det var så jag lärde känna honom. Han har tävlat i 14 år varav 6 år i elitklass. Denna säsong går han däremot upp i H30, "gubbklassen". Två syskon har jag, varav ett i huvudstaden.


Kollar halvt om halvt på Nisse-Hult med min favorit i spetsen, Johan Glans, så det blir vartannat seriöst och vartannat asflabb. Den där skåningen är hur skön som helst!


Detta var början på en liten snutt av mitt liv - Fortsättning följer!


// Sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0