Gotland so far...

Tävlingsstatus Gotland bike battle: Växelörat vek sig 90 grader och smackade fast sig på kassetten, bakväxeln gick tvärt av och låg och rasslade vid framväxeln, kedjan slickade fast sig runt/bakom kassetten och gick av. Allt detta utan att krasha, eller ens att jag körde på nått?? Skiten hände 3-4 km in i loppet och eftersom jag låg och körde i ledartröja så gjorde jag om hojjen till en singelspeed efter mycket om och men - jag hade inget kedjelås så kedjan gick av flera gånger efter halvsnea ihopsättningar... Jajja, som jag sa när jag kom imål så är jag glad ändå, jag menar, jag harju redan vunnit högsta vinsten ;)


Vi var nere vid havet och njöt av sista kvällssolen här på Gotland.
Hör satt vi i ett svindyrt ekologiskt café och åt jättegoda bullar :)och utsikten..
//Sara

Dag 1:avklarad. Mest ätit salmbär..

Sitter nu i vår 18 kvm stuga med tillhörande altan på lika många kvm på gotland och blickar ut över min livskamrat ola som putsar min hojj.. det är en redigt bra man det där... ;) Idag körde vi första dagen av 2 av gotland bike battle och till min besvikelse hade två damer som skulle köra tävlingsklassen hoppat av tävlingen vilket gjorde att startfältet i damer "elit" bestod av mig och en till som jag kört mot många gånger tidigare. Hon kände sig inte helt bra heller så jag visste redan innan hur dagen skulle avgöras.... det är tur att det är så fina omgivningar så att det finns mycket att kolla på :)

Ikväll ska vi och äta pastabuffé med gotland bike battle plus tillhörande krogshow á la 80tal... Hujj! Jag vet en viss Mikael S. Flockhart som gråter krokodiltårar nu för att han inte får vara med ;)Imorn går den avslutande etappen inne i Visby (Wisby), det blir sköjj.

//Sara

Reafynd (för den kvinnliga)

Vi har nyss kommit hem från Marieberg och sambon sitter och för över alla mekverktyg till en sprillans "stor, Stooor" verktygsbox med två våningar. Till min lycka så var det halva reapriset i praktiskt taget alla affärer, en möjlighet att köpa det som man aldrig tillåtit sig köpa pga prisklass.


Det blev:


En blodröd klänning med skön underklänning från MQ (gav 200:-, ord. 600:-). Kommer definitivt att ses på mig under julafton ;)


En syrenlila halvgenomskinlig blus från Indiska, (gav 100:- ord. 350:-). Svarta femficksjeans, (gav 100:- ord. 400:-)


En korallröd (rosa?) huvtröjja med skönskön fleece på insidan från Intersport (gav 300, ord. 700:-)

Mocca/Espressokoppar med "glasskross-look" på insidan. Kaffebrun utsida. (gav. 7,50:- st, ord. 40:-)
Se köpte jag ett par vinröda tights för 20:-, ord. 80:- :)


Nu ska jag börja med hemtentan för sommarkursen jag går, den ska in imorn så det är bäst om den blir gjord för imorn åker vi till Kringelloppet XC i Södertälje...

See you guys,

//Sara

Nu är kattfan knipsad!

Japp, precis som rubriken lyder så tog vi oss idag friheten att göra kissen mer könslös än någonsin. Ola sa att Neo hade strukit runt i lägenheten stapplande fram som Zeb Macahan de första timmarna efter att han vaknat upp och kommit hem.Vilken syn!


Jag är fortfarande kletig av det intorkade svettdammet från arbetsdagen på Trädgårdstjänst (det är ju så underbart skönt) och hade tänkt att behålla skitigheten lite längre, iallafall så ska jag ut och jogga - sakta - har min master instruerat mig. Var ju sjuk för några dagar sedan och vill försöka hålla mitt immunförsvar flytande längre än vad det varit de senaste 2 åren så jag skiter nog i Hälleby Triathlon på lördag också. Lite "Fasen!" är det för jag hade sett fram emot det men jag har lärt mig att jag behöver ta det lugnt med träningen betydligt längre efter sjukdom än vad jag gjort tidigare, vill definitivt inte ligga sjuk augusti till mars som jag gjort de senaste åren...

Och förresten! Vi åker ju till Gotland på onsdag för att köra Gotland Bike Battle, men även för att bara njuta av varandras sällskap i det vackra Visby och plocka gotlandsblommor och se varandra kärleksfullt djupt i ögonen... ;) Hoppas jag slipper köra tävlingen utan feber och halsont i år. Det var jävligt dumt att tävla sjuk, jag vet, och framförallt skitjobbigt att köra runt när det känns som om man har hammarn redan på startlinjen. Trots det vann jag mirakulöst ändå damklassen, men det var inga unga jäntor med precis....

Kolla in tävlingens hemsida, så tufft och annolunda att man tävlar i flera delsträckor istället för en lång bana :)

Kattsamling

Hmm, satt och kollade på blocket och,....

http://www.blocket.se/orebro/Stor_kattsamling_28767769.htm?ca=8&w=1
Som hittat - älskling har vi plats i cykelrummet??

//Sara

RSS 2.0