Hello again, Mr Toilet!

..Kort resume; var på olearys igår och vistelsen har verkligen fuckat upp min dag. Hade tänkt köra långt distanspass, åkt och fikat hos far min som fyller 50 idag, och sen är det ju konsert igen ikväll på club700. Ouch! Ni som läst gubbens blogg vet att jag var seg i morse. SEG är en oerhört censurerat ord för vad jag egentligen var/är. Spytt har jag gjort i tvåsiffriga tal och resten omkring behövs inte ens nämnas. Klockan var väl runt halv 3 på eftermiddan då jag skulle göra dagens första mål mat; Havregrynsgröt gjord på en halv dl havregryn och lite mjölk. Sa till mig själv men vädjan i blicken att; Fan, fan, fan och låt mig få behålla denna gudagåva till föda! Och det fick jag. Makalöst. Ola hade precis innan kommit med godhjärtade visdomsord om att "Man måste börja svälja spyan när man börjar spy blod". Har svårt att stänga munnen när det rinner på. hej hopp, ett så trevligt ämne! Inte fått i mig koffein på hela dan eftersom allt åker upp igen så nu beror nog huvudvärken mest på att koffeinberoendet skriker och bankar. Ola är liten, men jag är ännu mindre, och regeln Du tar en- Jag tar en funkar definitivt inte. Den lucky saten är hur pigg som helst. Han åkte ut och rullade några timmar medans jag endast var i sällskap av Mr Toilet-hånflinet. Nu hörs David Coverdales underbara röst från radion och gubben har blivit satt på matlagning medans jag skriver av mig. Pannbiffar med mycket lök och riktigt potatismos. Blir sugen på riktig husmanskost när man är bakis, ingen stark kryddning nu inte (Då blir det Hello, Mr Toilet) igen. Fick för mig att soporna luktade gamla ölburkar och att fejk-kaffet smakade rök så mina smaklökar har fått helfjong. OUF!
Nu har fulsoffan åkt, det ser mycket finare ut nu =) Vi var hos farsgubben igår för att låna bilen och han sa att han skulle slänga massa gamla möbler så nu kommer det bli ännu tommare i hans 4rummare eftersom han bor där själv. Iallafall; han har en serie möbler i något björkliknande material som vi var lite sugna på att överta och ställa framför stora fönster som extra förvaring/döljning av elementet/sittplatser. Gratis är ju alltid gott!! 

Nu låter det som om O börjar tappa tålamodet med maten så ska nog ta en snabbsväng till Taaler's och köpa mjölk och sedan rycka in o fixa såsen. MMM, så gott det kommer blir =)

Får se hur jag kommer tackla kvällen. Slå och trängas med massa fulla människor i en ölosande lokal ger mig kväljningar bara jag tänker på det men jag får skylla mig själv. MUSTASH är huvudbandet, vet ej förbanden, men om ni inte har någonting att göra ikväll, är nära Överaskande Örebro och har 230 pix över så rekomenderar jag er att titta förbi club700 för att insupa det gudomliga med livemusik från ett hårdrocksband, eller ev. bara för att reta mig, liket som O kallar mig.   

//Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0