Hyllan är borta!

Nyss vart och handlat på Coop, kylen blev smetfull. Tror vi köpte frukt för ett helt kompani. Var inne på Överskottsbolaget o var nära att köpa sex små vinglas innan vi bestämmde oss för att vänta till (stor)shoppingen på ikea nästa fredag. Vi köpte massa användbara prycklar bl.a. en duschskrapa o massor utav tandkräm. En påslös dammsugare inversterades också, vilket visades vara ett bra köp då den påslösa koppen nästintill var full efter en genomkörare av lägenheten. Snacka om mycket damm! 500 pix gick den på å det är ju inte så farligt när den lät som en jetmotor på högsta effekt, kanske någonting att leka med när man har tråkigt? På tal om städning så ringde det någon från en städfirma när vi stod och valde sugburk som sa att vi hade fått en städning av säng, soffa eller matta från Ola's syster. Jaha? Varför det då? Det visade sig att de skulle städa med någon revolutionerande sak och att vi sedan ska blir så häpna och hiva fram cash. Affär eller ej, de kommer och städar vår håriga matta och dessutom under tvättiden på onsdag, perfa! ;) Ligger i fulsoffan (ja, den är kvar än, Jennie..) men någonting som är borta är den oranga hyllan. Vänta, upprepning: Den oranga hyllan är borta. Revolutionerande steg för främst Ola ;) Den ligger uppe på blocket (http://www.blocket.se/vi/19972549.htm?ca=8_s&last=1) och ni som är sugna, slå till! I stället för den underbara hyllan kommer nog denna, eller två, ta platsen:


Sitter och kollar på vinglas också på ikea. Läste högt för Ola som sitter i köket; Den här verkar bra, Optimal - med extra stor kupa. Och gubben svarade; Ja! Det låter ju som du: Optimal och med extra stora kupor! Jaha, man tackar ja så här en seg lördagskväll. På tal om kupor så kanske det blir såna ↓


Nu ser det inflyttningsstökigt ut igen sa jag till gubben förut, och det gör det verkligen. Småprycklar såsom smådödsskallar trollkarlar och skelett ligger lite varstans i lägenheten. Ska bli skönt med en hylla och lige ordning. Vad fint det kommer bli!

Imorn blir min smidesljusstake förhoppningsvis klar, den kommer bli så jäkla fin och maffig. Undra bara vart den ska hänga? I sovrummet kanske, vi tänkte ju sätta upp en likadan, fast minde ljusstake än den som sitter i vardagsrummet med inköpet har aldrig blivit av. Ska nog be att få låna pappas slagborr som han fick av mig i julklapp ;) ;)

Puss haej, som Niklas brukar säga.

//Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0