Åre, snickardag och udda kvällstur

Idag beställde vi boende till Åre! Åh, vi är så sugna på att åka upp i augusti; ola springer Vertex fjällmara och jag springer den korta varianten och de resterande dagarna umgås vi bara i den härliga naturen. Vi försökte ju först få ihop ett helt gäng att åka med men när man säger "fjällmara" så backar de smartaste jävlarna tillbaka ;) Skämt åsido. Men nu blir det iallafall av. Sittplats nattetid upp och dagtid hem via tåg blir det - det ska vi nog klara med lite hårdrock tankad i lurarna. Det kanske blir vår sista ensamma semester på länge, vi får se :)

Inget för skadade ----> http://www.youtube.com/watch?v=6uh-pVm4ud8


Igår hade vi knåpat ihop till arbetsdag i mountainbikespåret. Framförallt skyltningen är kass (då okända marodörer dragit upp ½ av pilningen på några månader-Ahrg!) Vi skottade ut stenmjöl i nya stigningen för att göra med mindre svår då den hade många små stenar som låg löst i mossa, det var väl sådär tyckte vissa som fick leda upp hojjen. Åtgärdat. Det värsta blöthålet snickrade vi igen med en stor yxa som hammare och Stiginkräktande blåbärsris fick lägga sig under trimmerbanden...


Nu ikväll tog jag en sväng på en orange hojj med hälften så breda däck som Allebiken. Mina mountainbikehänder och -armar är inte vana vid den krypplingvridna ställningen runt bockstyret. Noll teknik men kul ändå ;)
Snart kommer sambon hem från Kinnekulleloppet och jag tvekar på att han är sugen på sena intervaller. Ska duscha och laga mat sen blir det nog natti natti :)

//Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0