Polacker och asiatkäk

Godkväll. Fick nyss ett sms från en okänd avsändare som löd: hej to ja damian patrzylas te bilety? jak to po ile one sa? odpisz Okeej... Detektiver som vi är sökte vi rätt på en översättning på google. Vi gissade på att språket var polska och översättningen blev typ: Hej det är damian det handlar om biljetterna? Vad kostar dom? svara snabbt. Vi ringde även en annan, dock svensktalande polack som var på kräftskiva.. Han tyckte att vi skulle svara "köp tillbaka bondgården - du har inte råd med biljetterna!!" ;)

I morse satt jag och mös ute på en bänk vid universitetet innan föreläsningarna börjat. Varmt, nästan sommarväder i luften och stilla.




Efter skolan var jag hungrig och sugen på asiatkäk. Frågade ola om han ville hänga med till saigon, nehä nänä. Ringde upp några polare som visade sig vara på stan. Hungrig! skrek jag. Vill inte äta fil på en fredag kväll! Vi hamnade tillslut på Njuta där jag åt helgrillad fläskytterfilé med rostade rotfrukter och rödvinssås. Mmmmm, så gott. OCH billigt!




När jag kom hem hade ola blivit sugen på pizza så han gick ut för att köpa det. Vad kom han hem med då? Jo, asiatmat! Den lurifaxen..... =P


Imorn kväll vankas det vin och sedan utgång med mat på Pitchers i örebro med Ewa (olas syrra) och en kul tjej från göteborg. Det blir nog trevligt =)

ha det!

//Sara


Kommentarer
Postat av: Maxus

Då kanske vi ses på Pitchers, ska dricka nåt slags flytande bröd med MK-Linus ch ett gäng sötvattenspirater ikväll. Om vi ser er sitta och käka så kommer vi över och välter ert bord! ;)

2009-09-19 @ 10:59:54
URL: http://www.twitter.com/maxuswidar
Postat av: sara

Det kan bli trevligt, men se till att lämna G hemma hos mamsen och papsen bara.

2009-09-19 @ 11:14:28
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Maxus

G är hemma hos mamsen och klipper luggen.

2009-09-19 @ 11:31:24
URL: http://www.twitter.com/maxuswidar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0