Bad timing

Det har varit en tung dag. Hade en examinationslaboration 8-16. Tänka själv, göra själv, göra rätt, göra om. Efter jobb/plugg och en kopp kaffe innanför dörrn hemma stack vi till gymet för att träna styrka. Hem igen, samtal från syrran, samtal till mamma som fyller år idag och samtal från programansvarige på universitetet; ska skicka ut massmail till alla studenter på biomedicin ikväll. Pust. Orolighet inför tentan på fredag blandat med psykisk trötthet från universitetet blandat med fysisk trötthet ifrån timmarna på gymet blandat med en jävla massa annat gjorde att ett till syntes harmlöst mail från en vän kändes som ett svek. Fel tillfälle. Definitivt men hur fan ska man kunna veta det? Just nu vill jag bara krypa upp i soffan med min älskade sambo som gång på gång tycks göra allting så himmla rätt.


Halvfärdiga resultat på vägen i min B-Erytrocyt-osmosiska resistensbestämning från idagImorn kl 7.00 kommer det massa målarkillar hit hem och ska fixa lgh. Vi har ställt allt 1 meter ifrån väggen....My hoe making sandwiches just the way he like it.


There you go Milla!


//Sara

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Efter som Olas cykling är lagt på hyllan , är dte typ Gubbporr av nå slag han försöker med nu då, för att hålla sig vid liv?! =PHa en bra fortsättning och se till att Vila lite i mellan åt tjejen!

2009-11-03 @ 09:32:17
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0