ekonomiskt oberoende och mountainbike-flow

Jag knackade på utanför chefens kontor idag för att säga upp mig. Jag ska på registrering på universitetet den 27 augusti och då bestämde chefen snabbt att jag skulle ha den 26:e som sista dag (jaja, man vill ju inte käfta emot men det skulle ha varit skönt men iallafall EN dags semester. Nåja) Iallafall, nu stod jag iallafall utanför hans kontor, men då han gjorde ett "vänta lite"-tecken med handen så hejdade jag mig lite. Precis då råkade två anställda att ha sönder ryggen på en stol (såklart inte med mening) men chefen han ställde sig upp och skrek och gormade och skällde ut dom hur oansvariga de var. Och javisst; puckat att luta sig bakåt men det var ju inte meningen. Han försvann sedan in på kontoret igen med två andra anställda som sedan visade sig ha blivit uppsagda. Och allt detta hände medans jag stod storögd utanför hans dörr, redo för att säga upp mig själv... Life is tough ;)

Det gick inget bra på jobbet idag; arga kunder och fräcka ståkholmare som försöker övertala mig att "några tusenlappar hit och dit spelar ingen roll; jag är ekonomiskt oberoende". Fnys!! Så jag trodde inte att jag skulle orka pusha mig på träningen idag som skulle bli hård. Efter första intervallen la jag ner och körde lite på måfå. Efter bara några minuter märkte jag att jag utan att tänka höll tävlingsfart och med ett förvånadsvärt bra flow. Pulsen hade legat på minst 189 i över 10 minuter nu. Skönt!

Imorn väntas främmande, eller främmande och främmande men min far, min syster och olas syrra ska ev. komma hit och socialisera över en kopp kaffe (och eventuellt kakor ;) ;) om tex. min pappa skulle kanske råka få med sig ett nyinköppt paket kakor, KAKOR) Det blir kul =)

Kommentarer
Postat av: Pappa

Japp cecce och jag tar med en kaka där Fördelningen av vitaminer, mineraler, kostfibrer, proteiner, kolhydrater och fett är väl avvägd, så att kakan utgör en exemplarisk liten måltid. För att uppnå den optimala effekten ska vi äta den innan blodsockret faller för kraftigt, det vill säga 20–30 minuter innan vi övermannas av sötsug. så du kan slå på kaffet kl:1930.

2009-07-23 @ 14:45:06
Postat av: Anonym

Ok. det lät bra i förväg, men såhär i efterhand...? Williamstårtan var iallafall jäkligt god, och det är ju inte så konstigt eftersom det är min favorit ;)

2009-07-23 @ 22:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0