Vaknad

Gud vilket fint väder det är idag! Matchen igår var spännande, men när man redan har tagit ur linserna för att sova och därför inte ser någon liten puck som alla verkar jaga efter så blir det inte så intressant.. Tyvärr..

Den pluggfria kvällen igår var så skön..., måste lägga in lite fler såna =P

Ha en skön dag allihopa! Krama nån du gillar.

//Sara

I´m back from the bubble..?

Hejsan alla trogna!
Jag har den senaste veckan gått in i bubblan, som nån lärare någon gång sa
;) På ren svenska betyder det att plugga och läsa in sig på ett ämne all sin vakna tid, in principo. Allt detta för att man ska på MVG på proven istället för G. Japp, och nu har jag ju gått in och varit i denna lite halvkonstiga sfär av kunskap så har jag helt enkelt inte haft tid att skriva av mig, trots att jag velat. Som så många andra veckor i Saras liv så har det hänt en jäkla massa grejjer. Många små, väldigt många små saker, men okej. Stora saker händer hela tiden också. Jaja, nu ska jag sluta fibbla.. Jag skrev att jag fått jobb för nån vecka sen. Jo, det är så att jag har gått på en till anställningsintervju där chefen erbjöd mig jobb direkt efter 50 minuters utfrågning. Så nu har jag alltså TVÅ jobb och välja bland, känns lite lyxigt såhär i finanskristider och arbetslöshet...  oj, måste kolla in köttet.., det är såhär att jag har en lammstek (Olas favoritkött..) i ugnen men jag äger ingen köttermometer så.,, ja ni fattar.... Jo, det här med jobben. Ena har bara provisionslön och andra har en grundlön + provision. Jag är lite klyven, för det stället med bara provision verkade mycket trevligare men så blir det utan säkehet också eftersom det inte finns någon grundtimmlön. Får fundera lite mer på hur jag ska göra.....

Jag, Ola och Daniel kommer att representera Almby IK under Högaliden race den 9 maj. Ännu ett tillfälle att mäta sig med Sveriges andra cykelnördar. Både jag och Ola gillar banan men för Daniel blir det första gången han kör den.

Nu börjar det bli sommar! Fan så skönt. Och sen tar jag ju studenten om nån månad, köpte balbiljetter idag och morsan har fått hem tyget till klänningen som är mörk klarröd... Så snyggt. Nu är det 2-3 prov per vecka kvar sedan är det jobbdags och till viss mån moneymaking ;P

Jag blir en riktig liten husa när jag får en ledig dag över som inte hela går åt till plugg. Det tycker gubben om, vilken gubbe gör inte det?? ;)

Hajjkon Bajjkon

//Sara

It´s bike day today

Idag är det cykelns dag och det firade Almby IK med att visa upp hojjar, anordna balansbana till de som vågade och prata på Stadsparkens scen. Om ni bläddrar fram 2 min i filmen får ni se det roliga ;)

 

Om en timme kommer syrran hit så ska vi gå till Deed och kolla på omgjorda kläder??? Hennes påhitt. Hon snackade även om utgång och om det ska bli möjligt måste jag verkligen pigga på mig för jag är närtintill sovtrött. Har försökt få med mig både Olas syrra och Jonna men de verkar lapa sol utomhus eller liknande för ingen har svarat. Fan vad jag saknar att ha en balkong mot en lugn innergård. Inte så najs att sitta och kuckelura i bikini mitt i sjukhusrondellen.



Nä nu måste jag ta tag i pluggandet!

Häpp!

//Sara

Stenben ger kass teknik

Mmm, sitter och smuttar på en kopp moccakaffe, för en gångs skull köpte vi färdigmalt kaffe för att låta mig sova på morgonen när O vill ha kaffe ;) Idag ska jag göra ett maxtest i klubbstugan, Ola ska också göra ett. Vi får se hur högt jag kommer upp, på träningen igår märkte jag att mina ben definitivt inte har återhämtat sig sen tävlingshelgen. Markaskogen är stökig men tillslut så skrattade jag bara åt mig själv..; tre meter in på en stökig stig klappar benen ihop totalt och syrapropparna vägrar att försvinna förrens jag åker upp på grusvägen och växlar ner. Ni kan ju tänka er hur kass min teknik blev (och det var just det jag skratta åt); halft hängandes på styret går allt åt helvete i skogen. Näpp, så när jag kom hem blev det till att köra mage-rygg på bollen.


Nu i morse kom jag på vad det första jag skulle göra var när jag fått min första lön på det nya jobbet. Boka en synundersökning! Jag har tänkt på att jag måste fixa starkare linser (och köpa nya, haft mina månadslinser i typ 6 mån, ouch!) För jag ser så mycket sämre nu, utan linser, och när jag väl har på mig dem ser jag också suddigt. Någon som vet en bra (billig) optiker i Örebro för linser? Synundersökningarna har kostat ca 550 kr förr och på tal om kostnaden så borde synundersökningar vara rabbaterade på samma sätt som sjukvård och tandläkare, tycker jag. 

Hajj

//Sara 

Jag har fått jobb!

Så skönt att slippa oroa sig av att inte få något jobb i sommar. Eller av att inte ha några pengar att hjälpa till med här hemma. Hann ju inte skriva av mig igår trots alla händelser- var tvungen att börja mitt två-dagars-hets plugg inför biologiprovet imorn så, trots att jag var mer fysiskt trött sedan tävlingshelgen än jag varit på flera månader så borrade jag ner huvudet i boken. Idag ska jag köra ett race till när jag har tvättid. Vila?? Nä, vad är det??

Snart kommer Ola hem och jag är så trött. Hoppas han kan få mig lite mer pigg och glad. På tal om jobb. Jag var ju anställningsintervju idag, hos Kundpartner. Tyckte hela intervjun igenom att jag fick många positiva vibbar tillbaka och det verkade vara jäkligt trevligt folk men gick därifrån med tankarna att "Hoppas inte för mycket nu, det blir sällan som man vill" för att inte bli besviken. Inte kunde väl JAG få jobb på första anställningsintervjun jag var på när det är så många som också behöver jobb i dessa finanskristider? När jag kom hem hann jag precis slå på te och hiva i mig en skål torr havregrynsgröt innan de ringde och sa att jag fått jobbet. TACKAR! Ska gå dit nästa tisdag efter plugget och lära mig lite innan det är dags....

Igår ledde vi AIK-droskan mot Borensberg. Det var dags för andra deltävlingen i Sverigecupen. Det började smärta i ryggen redan under uppvärminingsvarvet på banan. Var tvungen att bryta efter ett varv, stod inte ut längre när det smärtar varje gång man står upp, sitter eller ja, hela tiden när det inte är plant underlag. Och det är det ju oftast inte i sporten mountainbike, pust. Jag var glad ändå, för jag gillade banan och den passade mig genom att vara intensiv då 90% av den var stig á la stök och bök och få brytbackar.



Nu gick det inte att ladda upp mer bilder-... skumt.

Ha en skön dag!

//Sara


Hemma och försöker dega

Nu är vi hemma, och har med hjälp av ett gott samarbete packat upp, städat undan, diskat, lagat mat inför imorn och lagat mat till ikväll på bara en knapp timme. Nu väntar bara moccakaffe och lite afrodisikum - choklad =). Väntar spänt på bilder som Oscar Ekstam skulle skicka ifrån dagens tävling. Tog inte så många bra bilder med min kamera eftersom jag langade till Almby IKs 3, eller nej 4 st H30 åkare hade Almby IK i mjölbys XC tävling. Det var en ny filur som hade tagit sig till tävlingsplatsen av egen kraft och som ville vara med i vår stolta klubb. Jag är nöjd med min insats, trots att den inte nådde toppen av fältet. Kämpade de tre sista varven för att inte bryta pga smärtan i korsryggen-inte skönt. Av erfarenhet vet jag att morgondagens tävling kommer bjuda på ännu värre smärta, som kommer komma fortare och starkare än idag. Nåja, hoppas det blir färre brytbackar, det är ju de som knäcker mest så att säga.. Ola den rackarn gick och vann H30 klassen med råge, tvåan Gunnar Töjren rullade in först 3,5 minuter senare. Imorn fyller Töjren föresten år. Grattis i förskott!

Ola är bättre filmare än vad jag är, denna film är purfärsk från idag:


Svaret på frågan ni alla någon gång frågat er: Det behövs tre apor för att skruva dän ett flaskställ.



Nu är det mys/stretch/massage-dax!

Hajj

//Sara

Tävlingspremiär

Kollar på talang 2009. Just nu är det en tjej i 13 årsåldern som sjunger en cool variation av paranoid, fy fan vad bra hon är!!!

Imorn är det tävlingspremiär! Johoo. Både jag och Ola är taggade och med Köttis och stordaniel i bussen kan stämningen inte sjunka. Får testa benen om de klarar de hårda, korta, superbranta backarna bättre än förra säsongen. Ska bli intressant och se hur jag förhåller mig till de andra konkurrenterna.



Nu ska det äntligen bli lite mys! Yes!

Hajj

//Sara

jobbintervju

Efter allt slit om jobbansökningar så har jag äntligen fått en bokad intervju i denna ekonomiska kris. Gött!
Nu ska jag åka till Marieberg med Jonna och kolla in nya Lagerhausaffären och lite andra affärer. En fika ska nog hinnas med också ;)

Hajj!!



//Sara

VAR en spillkråka!

Jag sitter i vardagsrummet och gubben sitter på toa och vi visslar till varandra-som spillkråkor. Jo, det är sant. Vi har nyss suttit och kollat på det görbra programmet Mitt i naturen där de hade fågellätesspecial och nu så försöker vi-ja just det; att bättra på parningslätet.


Slutade tidigare idag, var sugen på kaffe så jag blev överbjuden till Jonna för att hjälpa henne att äta upp de bullar och kakor som hon fått av sin söta mormor. Jo, det är sant, mormorn på 75 bast har en blogg. Jonna har ett skitfin bord som jag har förälskat mig i; svart grovt, runt mormorsbord med oregelbunden glasmosaik på. Så fint! Imorn ska vi kolla in den nya Lagerhaus affären som öppnat i Marieberg köpcentrum, och en sväng till IKEA blir det nog också för att tillfredsställa våra inredningsnerver.... (som i och för sig inte alls är IKEAstilen utan smides-lant-mysigt)

Som till exempel min nygjorda smidesljusstake;



Så jäkla nöjd över den och att jag lyckades göra någonting så fint!

Imorn blir det troligen mycket inför tävlings snack, för alla ni träningstokiga!

Carpe Diem.. (hehe..,nä skämt åsido =P)

//Sara

Jag är frälst av mountainbike

Sa åt gubben att säga åt mig att vila, och inte träna. Bara jag sätter mig på tanthojjen eller går upp för en trappa så känner jag hur trötta mina ben verkligen är. Det är hårt att vara tävlingscyklist när man inte kan övertala sig själv att man bör vila idag. Nu är jag riktigt nerkörd. Och det märks lätt då jag blir pumsig, trött och gossugen för ingenting. Nä! Nu får jag ta och behärska mig för det är ju faktiskt tävling hela helgen! =D

Idag när jag satt och fikade med Jonna kom vi in på hur det var förr. Eller förr och förr men för ett år sen ;) När jag mådde som sämst för exakt ett år sen vägde jag 10 kilo mindre än vad jag gör nu. Och nu, när jag väger 10 kilo mer så har jag ändå ett BMI på någonting på 20. Lite mer hälsosam nu om man säger så... Och det var då i mars-april för ett år sen jag började träna ordentligt. Det går inte att träna hårt utan att äta bra, det märkte jag på en gång så man kan väl säga att cyklingen gav mig tillbaka livsgnistan ordentligt. Man kan väl säga att jag blev frälst av cyklingen där i april 2008, ja, av hela träningslivsstilen att få en rejäl dos endorfiner varje dag.
Vi håller på att planera och fundera lite angående säsongens tävlingar och jag blir mer och mer peppad till att köra Gotland bike battle, som jag aldrig kört förr. 

Imorn ska jag försöka vila, om nån ser mig på gymmet eller i markaspåret; säg för faen till mig att gå hem! 

Hajj

//Sara

Kulgöra

Tjenis!

Igår var vi (eller jag) hästiga av oss. Ola undrade efter min ridtur om jag gjorde rätt i att sitta och jucka fram och tillbaka, som man gör när man rider och särskilt när man ska få fram en lite seg häst. Ja, älskling jag ska allt visa dig =)
Vi åkte ut till mina kusiner som hade tipsat om tuffa backar och fina stigar. Vi rullade efter med hojjarna och det var i saktaste laget när de skrittade eller travade men när de satte hästarna i full galopp uppför den branta backen gick det inte att hänga med på långa vägar. Ola satte ihop en liten film ang. om det är 645 eller om det är 675 Watt i en hästkraft, Någon som vet??

 

Skönt att rida igen! Det var flera år sedan sist..


Ola håller på att pilla bort allt gammalt silikon från akvariet. Jag har svabbat alla akvarietillbehör, rensat och tvättat. JAPP här är det bara kulgöra idag! Måste ha kaffe, kanske skulle jag ringa Jonna för en kaffe på Mummel och Mums, cafét där man blir sugen på att skaffa bebbe.?

Hepp

//Sara

Bilder from yesterday..

Tjenis!

Måste lägga upp några vimmelbilder från na.se och rockspot;

Denna togs i baren efter Renegade 5 tror jag.. Filformatet gör att jag inte kan lägga in bilden direkt..
 http://www.na.se/meny/vimmelbilder.asp?intVimmelId=352&intBildId=3821

Lite senare togs denna bild, också i baren (vart annars) kolla in Olas halft frånvarande ögon ;) Själv var jag igår nästintill resistent av alkohol..

Tränat klartt

Nu har grabbarna precis kommit hem, Ola verkar vara av gott mod iallafall. Jag startade min uteträning två timmar tidigare än killarna så jag har hunnit tjekat, gjort en lasagne till de hungiga och lyssnat igenom två skivor; Soilwork och Sabathon. Dagens pass fick bra betyg, rent fysiskt. Flåset var kanon, benen stumnade fort i slutet pga att de var just trötta vilket är förståeligt efter 3,5 h. Körde mycket backar och var pigg hela tiden. Det varma vädret (10-15 plus) var ett stooort plus. Skinande sol hela tiden, det han spricka upp precis innan jag gav mig ut. När jag körde nerför apelsinstigen fick jag ett sådär galet glatt humör. Så skönt när man bara kan gunga till över en kant och sen flyger man nån meter. Det var dock många vandrarfamiljer ivägen, men det är ju bara skojj att de drar bort ungarna från datorerna.

Nu blir det annat.

Hajj

//Sara

Lilla julafton

Igår bjöd jag över min mor och lillasyster till lite påskgöra dvs. påskpyssel och god lunch. Men de kom inte tomhänta; jag hade berättat för morsan om incidenten om Coopkortet som blev spärrat och den uteblivna handlingen. Hon måste tyckt synd om oss som inte kunde fylla våra arma magar med leverpastej på extrapris 24.50 :- för 500g för hon hade med sig en hel matkasse från ICA när hon kom på besök =P Och vilka varor; Julafton på hög nivå! Lammstek, mandelpotatis(!!!), Färsk Basilika, Färsk Laxfilé, Färsk Timjan, Olivolja, Västerbottenost, Ciabatta, vitlök och baguetter.

JAG ÄLSKAR MANDELPOTATIS!



Oscar Ekstam ska ju komma hit idag från Falun och sätta hårt mot hårt mot Ola i Kilsbergen. När jag vaknade satt Ola på sängkanten och sa att Oscar hade tabbat sig med tågtiderna, tåget skulle komma fram först vid 12 och inte 10 eftersom det är påsk. Nu blir det nog en nästintill minimal, eller om ingen alls-förfest innan kvällens konsert. Jag måste dessutom vara där tidigare pga min fribiljett för att hjälpa till med ljudet??

Japp japp, nu ska jag iallafall åka upp till kilsbergen och klämma några backar...

Hajj

//Sara

Det är nu 36 före dig i kön...

Jahupp! Efter att ha ringt runt till ett 30tal företag i hopp om att hitta ett jobb så ringde jag till arbetsförmedlingen för rådgivning.. Vill inte vara utan inkomst i 3 månader. Fick tag på ett nummer och tänkte att "Nu ska det väl bli nån ordning på det hela".. I andra änden hörs det efter en telefonsvarare.. Du är placerad i en telefonkö...Det är nu 36 före dig i kön. Fuck off! La på på en gång, om jag ska sitta i telefonkö till arbetsförmedlingen måste jag iallafall vara mätt och inte hungrig som jag är nu.......Currykassler på gång...

To be continued...

Mitt kropp behöver adrenalin!

Fick krupp på att vara ledig nån gång på eftermiddan, blev så jäkla rastlös av att bara vara hemma. Samtidigt hade inte tröttheten från det 2h långa gympassen gått över trots både mat och kaffe. När Ola stuckit iväg till Mattsa gick jag ut för att ta en glass på stan, vid slotten vände jag, Va fan ska jag käka massa glass för? Det är ju adrenalin jag vill ha! Gick snabbt hem igen och slängde på mig cykelkläderna, klappade lite på cykeln och bar ner honom.. Vid slussen sket jag i att svänga åt marka-hållet och körde åt Vena-hållet istället för att jag märkte att svidet som hade genomsyrat benen från första tramptaget inte försvann. Det bidde att ta det lite lugnare, lite högre kadens för att det här skulle gå tänkte jag.

Jäkligt skönt att få en liten rush =) 

Nu ska jag kolla vidare på Äntligen Hemma, imorn väntar landsvägskörning med långa intervaller på hög puls och kadens, MUMS!

Hajj

//Sara

Gympass nr 2

Jag bugar djupt för ängeln Linnéa som lyckats fixa fribiljett till mig inför Rockklassiker-kvällen på fredag. Har prioriterat halvårs gymkort före helkvällen med Mustach, Heat, Dia Psalma, Dead by... Ja, ni kan väl läsa själva =)


Ska lova bjuda na på en ÖL det är hon värd.


Jag köpte alltså halvårs gymkort idag, tro det eller ej. Efter gliringar mot folk som får för sig en dag att de ska bli smala-köper ett gymkort och bara sitter i makinerna och snackar med polare så har jag nu köpt ett kort själv. Jag är fortfarande emot bitchiga halvfetton som sitter ivägen och klagar men det går faktiskt att uträtta något på gymmet med. Tycker dock konditionsträningen ska utföras på annat sätt, det ska inte vara så jävla bekvämt, utan det ska svida och göra ont och lungorna ska vara påväg upp. Träning för mig är inte att stå och snacka. Jag kommer använda kortet till att få explosiva benmuskler och starkare bål för att slippa få ont i ryggen vid tävling - detta är svårt eller svårare att träna upp på cykeln. Såg en tjej idag som satt i en liggcykel, hon var inte överviktig, gravid eller handikappad nä hon satt där och läste en bok och vispade runt benen?!? Snacka om samvetsträning á la Svensson.

Snackade raggningspotential med gubben förra gången vi var på Friskis (med vem annars ska man snacka det med än med sin partner? =P) Och vi kom fram till att den var god, lite FÖR GOD kom jag att få ta del av idag, gymtillfälle nr 2 på svettfabriken. Hade just slängt på vikter på benpressen då en minst sagt mogen gubbe kom fram till mig och försökte hjälpa mig (fast jag hade allt under kontroll) Han var väl en 60 bast. "Joo, du vet man kan ju höjja den här i ryggen här va, så slipper man få ont i ryggen, ja så brukar jag alltid göra va!"  Mhm, jag nickade bara. "Sen så finns det ju en spärr här va, så man inte blir mosad om man har 200 kg på.." Gubbstackarn satte sig och skulle demonstrera extremläget och hur den fantastiska spärren fungerade. När han erbjöd sig lyfta dän några vikter sa jag "Nä, nu ska jag nog klara mig själv, tack!"  Gubben stod kvar och småsnackade med sig själv, pust! Nästa gång tar jag med Ola. Gamla killar kan vara riktigt påstridiga ibland.

Nu måste jag få till ett pluggryck!

Auf Wiedersehen!

//Sara



Guldfilter till bryggarn

Sitter occh läser tidningen Gourmet som är full av konstverk till recept. Eller vad sägs som Spindelkrabbsgröt med emulsion på grisblod och skaldjurssmör eller ägg under blomkålsskum?? Minimaliska sparvpotioner upplagda på tefat till tallrikar betående av minst 5 olika sorters konsistenser; hårt, mjukt, skum, krämigt, strävt. Köpte tidningen på trädgårdsmässan för deras kaffespecial. Det visade sig att kaffefinsmakarna använder ett 23 karat guldfilter istället för ett sk. "budgetfilter" som vanliga brygg-svenssons. Ska nog hålla mig till Allt om Mat, man behöver ju inte överdriva ;)

HAHAHA, Ola skrev om en av våra knäppa sängkammar-snack i gårdagens inlägg. Jag började snacka om ett naturprogram jag såg för en jäkla massa år sen där de kollade om små ekkorsbebisar var uttorkade genom att nypa i deras nackskinn och kolla om skinnet flexade tillbaka. Om skinner inte flexade tillbaka var de uttorkade. Jag var ju tvungen att testa detta på den intet ont anande Ola som snabbt fick en liten känga om ålderdom.
"Hmmm? Kanske vore en idé att sälja till jambas sms-tjänster?? Nu har DU chansen att få veta det som du länge undrat över - är du gammal eller inte?! Ta chansen nu och ta reda på om du verkligen är gammal! "

Nu ska jag snart iväg till Friskis och spänna musklerna

Kolla in dessa godingar..brings back memories..

Gammalmodig

Japp. Så har man beställt (eller rättare sagt Martin har) mer klubbkläder. Jag beställde lite knäppt nog vinterinspirerade cykelkläder nu när sommarn nästan (njaa) börja göra sig påmind. Flossade knickers kommer spara min lilla rumpa för att frysa på de kalla, våta tävlingarna där diverse saker skvätter upp.

Måste ta mig tid att läsa på lite om hemförsäringar - det ringde en försäljare från Insplanet igår när jag var som mest kocko. Vi hade nyss kommit hem från Mattsa; stod och blåste håret skulle precis snabbkäka innan vi skulle åka till Martin för att kolla sista delen av Flandern runt. Bad honom att ringa "om några dagar" ist för att jag ville själv få lite mer pejl på läget. (Måste först och främst kolla så att min ekonomi pallar en försäkring överhuvutaget =P) Grabben i telefonen lät lite ledsen när jag sa det, liksom som om jag hade avfärdat ett litet barn. Han sa "Men, men det kan ju jag hjälpa dig med.." Näpp, jag kanske är gammalmodig, men jag vill kolla igenom alla fakta i lugn och ro, själv. Innan jag beslutar något som rör viktiga saker.

Nu ska jag åka och hälsa på pappa, och få lite uppdateringar om hur helgens bugg i Brunnsparken var ;) ;)

Hajj!

//Sara


adressändring!

Oh shit! Glömde att jag har gjort en adressändring så från och med nu bor jag på Alnängsgatan 21, 703 62 i Örebro med min fina grabb/gubbe Ola om ni vill mig nått ;)

Traditionsenlig tipspromenad

Vi har nästan skapat en ny tradition, vi var på tipspromenad för andra söndan i rad! Kolla filmen som den tekniksuktande Ola klippt ihop i sin nya mobil;

 
Nästa söndag igen eller??

Igår var vi på trädgårdsmässan med Martin. Vi hade tänkt köpa några fina sommarväxter istället för den stendöda enen. Vi kom inte därifrån med nån murgröna, gerbera eller timjan utan med en stor jäkla salami med grönpeppar från malaysia.


Sara älskar korv


Nu ska jag snart knyta mig-imorn blir det hårt i skogen YES!

Hajj

//Sara

Friskis

Väntar på att O ska komma hem så att vi kan börja svettas tillsammans - på friskis så klart. Jag håller på att förbereda mig på att plåga mina spiror- det ska bli skönt  =) Jonna ringde nyss, hon hade varit och fikat hos sin störtfräna mormor på 75 bast. Hon berättade att hon hade blivit överbjuden till mormorn igen ikväll för "räkfrossa och blogg-kväll" - en sån mormor vill jag också bli! Ska definitivt länka till mormorn när hon väl har satt igång. Jonna sa att hon hade tänkt gå till friskis och köpa gymkort för sina sista slantar för att få lyfta lite skrot (hihi) och dit hade vi ju också tänkt gå så det var ju skojj.

måste packa...

Hajj!

//Sara

Skakis

Ägnat en stor del av dagen till att återfå min vätskebalans. Första vilan sedan förra onsdagen var idag, skönt. Nästa vecka blir det konditionsvecka ska bli skönt att få upp flåset lite mer innan första tävlingen =) Gårdagen var fullbokad till max men det är bara trevligt om det inte blir hets varje dag. Åkte upp till ljungstugan runt sex för att köra några varv med Martin, Daniel å Kalle innan jag skulle köra lite styrkeintervaller för mina (enligt mig) taniga ben. Bromsen låg emot mer ju längre tid som gick, det låter för djälvligt hade på högsta volym på Mp3n för att slippa höra skiten. Måste ta tag i det innan nästa pass imorn. Hoppas det fina vädret håller i sig =)

Mötte upp med Ola för en macciato på stan, han var supertrött från träningen och jag, fortfarande lite bakisskakis så det blev en strosarsväng. Favoritkaffet Monsun Malabar-den mörka varianten inhandlades och Mivitotal som är slut redan. Gud vad sugen jag blev på kaffe nu, vi har kört en påse Zoegas Hazienda- en sort som inte föll mig i smaken. Desto mer kommer jag uppskatta Monsun Malabar sa Olis nyss och det är väl sant. Träffade Linnéa, Olas kusin, för lite allmänt snack. Hon är Aberdeen i Krämarn så hon kommer ha fullt upp till kl nio eftersom det är tjejkväll i hela stan idag. 

Nu ska jag kolla lite på Öbo:s hemsida,..

Hajj

//Sara 

Sexvägran

Gud vad låg humorn blir såhär en onsdagseftermiddag mellan mig och O över telefon. Knäppa kommentarer om diverse kollegor blandat med ekonomi och hot om celibat. Vi e sjuka, men roliga.  

Nyss kommit hem och ska snart iväg på träning, borde kolla engelskan inför imorn då det är uppsatsskrivning. Ikväll, efter träningen lär jag ju inte hinna då det blir utgång. Några kompisar kommer hit runt nio, hoppas inte träningen knäcker mig bara :P

Fick köp-behov igår; kom hem med en finfin mörkblå skjortklänning som jag har gått och kollat på länge + ett par bruna högklackade sandaletter med halv kilklack(låter konstigt men så är det) + en hemlig röd sak. Nu är det sähär; att jag har hört att det ev. ev. ev. skulle komma hit tre cyklister från Falun till den 10:e då Rockklassiker har fixat diverse bra band på conventum. Om detta är sant måste jag ju trots en ekonomi magrare än soppa fixa biljett jag med ;) Kanske skulle pröva att ringa tomten som Linnéa brukar köra med??

Lura någon! Det är 1:a April! Jag har redan lyckats med gubben men det vet han inte än..... Mohaha!!

//Sara

RSS 2.0