Hemma i Örebro efter en ovanlig tävlingshelg

Nu är vi hemma =) Jag åkte hem från Borlänge och Borlänge Tour med många tankar. Först och främst; jä*la skit att astman har börjat hämma mig så pass att jag inte kan tävla. Andra tankarna; fan, nu missade jag Borlänge Tour, svenska cupen är nästintill körd och hur ska resten av tävlingssäsongen gå? För det tredje; hatar jag att bryta en tävling, och i helgen bröt jag två av tre etapper =(

Idag var det tempo och den sista och för olas del, den avgörande etappen om slutsegern. Både gubbklassen och damerelit körde 10 km. Jag kom knappt till första backen innan det började pipa, och det är väl bara några hundra meters körning. Efter halva backen var jag tvungen att stanna, det enda som hördes; och jag kan lova att det hördes en lång väg; var det gälla, pipande lätet från min hals/lungor(?). Jag stannar, snart kör Alexandra Engen förbi och snäll som hon är så stannar hon nästan för att återuppliva mig men när jag skriker att "Kör! Kör!" så fortsätter hon upp för backen skrikandes att hon skickar ner en funktionär. Jag står/sitter kvar där i backen i några minuter; pipandet fortsätter och vill inte sluta. Att få panik är inte att tänka på, jag vet ju att det inte blir värre om jag inte försöker öka pulsen. Det kanske ser hemskt ut; när nån inte får luft och andas och andas så att ögonen rinner trots att personen stannat - men jag blir mest arg och besviken på mig själv och avundsjuk att jag inte kan pressa mig för ens uppför första lilla skit-backen. Så är det, man är väl tävlingsmänniska.

För gubben gick det bättre, bra mycket bättre. Man skulle väl kunna säga att det gick BÄST för honom ;) Han vann prologen, som brukar vara hans svaga sida. Han kom tvåa i crosscountryt, 23 sekunder efter Gunnar Töjren (han låg då 15 sekunder efter Töjren i totalen) Men på dagens tempoetapp vann han både sin klass och kom 29 sekunder Töjren. Han vann efter lite snabb huvudräkning hela skiten i H30! =D Jag avundas honom hur han kunde hålla ihop det hela trots att han såg och var så jäkla slut ut när det var ca 3 km kvar. Ola och Gunnar är väldigt lika, och i helgen drog Olis det längsta ståt.

Här kommer lite efterlängtade bilder...:

Jag får väl börja med Martin då, Almby IK´s egna, och djupt älskade clown. Idag sa han något typiskt sig själv; "Om man inte kan vinna, så ska man spexa!" Han körde hela tävlingen med denna coola souvenir.



Ola och Töjren, båda troligen nervösa.......


Tjejerna och kalle, laddar upp med kaffe och hejjningar..


Hela tävlande Almby-gänget efter olas målgång idag, förutom jag och Magnus


Tyvärr är det knappt nån bild på mig- det sägs ju att kvinnor är de enda som är intresserade av att få med alla på kort...
Nu ska jag duscha av mig allt Dala-damm, gud så skönt!

//Sara

Borlänge Tour

Tjolahopp! Nu är datorn och internet igång vilket betyder blogg! Nu har det redan hunnit att bli lördag kväll och 2 av 3 av Borlänge Tours etapper är avverkade, eller för min del så kan man väl säga att jag endast avverkat 1.2 av 3 etapper. Jag bröt dag pga någon som liknar ett astmaanfall. Vi vet inte vad det är, men alla som sett mig under ett anfall säger att det liknar ett astmaanfall. Bokade läkartid förra veckan för att bli undersökt om saken, men den tiden är först på måndag. JAg hann alltså inte köra långt på banan innan "det" kom. Jag hann inte ens köra halva, jag hann köra en backe och lite mer.. Hujj! Och jag som hade peppat inför denna tävling hela dagen. Och så glömde jag en sak, jag hann krasha innan jag fick det eventuella astmaanfallet också- med ond höger fot , sträckning i nacken, och skrapsår från höften till vaden som resultat. Snihs vann damelit idag, Ann Berglund kom 2a, Emmy Telberg kom 3a och Alexandra Engen bröt pga kedjebrott (tror hon ledde innan dess).


Nä nu ska jag kolla på Mr Bean.. ;) *Imorn vankas det tempo, 10 km. Det blir hårt, hoppas andningen går bättre...

//Sara

Nu åker vi!

Nu åker vi till Borlänge! Har jag glömt nått???
 

Nu åker vi!

Nu åker vi till Borlänge! Har jag glömt nått???
 

Romantisk morgon, utan O´s närvaro..

Vaknade upp alldeles försent känns det som, vid 9.00, särskilt när jag gick och la mig kl 10 kvällen innan. Nu sitter jag iallafall med en kopp kaffe i handen och planerar dagen i stort. Fick nyss ett gulligt samtal från master Ola som satt ensam i tjänstebilen + att jag nyss läst mitt (nästan) dagliga kärleksbrev, denna dag "à la Borlänge Tour". Och killar kan inte vara romantiska sägs det? HA!

Borlänge Tour
kommer vi bege oss till på eftermiddagen, tack pappa-för att vi får låna bilen, än en gång.. =) Vi har nyss bestämmt oss för att ta med datorn så att det går att blogga under tävlingsdagarna. Området där vandrarhemmet finns är lika stökigt som brickebacken/vivalla så vi måste ha med oss datorn överallt. Det sker inbrott ganska ofta där.

Nu, snart ska sätta på mig kläder först (det blir så jäkla varmt i lägenheten pga massa sol), så ska jag bege mig till min far för att hämta lite sommarkläder jag saknar... och mina skinnbyxor, som kanske ska användas på studenten..? ;)



//Sara

Nils Holgerssons underbara resa

Tips från coachen: Gå på denna teater =) Ska tydligen vara jättebra och min syrra är sminkös i denna teater..



//Sara


Nu är jag klar, och nu är jag glad ;)

Idag har jag fått reda på mina slutbetyg från gymnasiet. Jag räknade ut att jag har dryga 18.8 i snitt (alla mvg ger 20.0 i snitt). Så jag är nöjd =) NU ÄR ALLT KLART.

Jag mötte upp Ola hos pappa för att kolla på den 17e etappen av Girot. Det var en kort, 8 mils etapp med ett brant berg i slutet att köra uppför. Menchov leder fortfarande med 24 sek före Di Luca.

Nu sitter jag och halvlängtar efter gubbens sällskap, han är på cykelsektionsmöte i klubbstugan.. undra vad som sägs idag...

Här kommer några fina vilder från gårdagen:









Nu när jag håller på och bloggar så har Ola kommit hem från mötet. Han berättade "dagens bästa" vilket var att Almby IK kommer att ställa upp med anmälningsavgiften till alla långlopp för mig! Underbart! Tack till alla som tror på mig! =) Så det blir Lida Loop nästa söndag =)

"Att inte cykla är att gå för långt"

Kram, Sara

...

Igår kväll gjorde jag upp en månadsplan, som jag brukar göra varje månad, en budget. Det blir extra tajt denna månad med mobilräkningar från två operatörer, del av hyra, synundersökning, linsbeställning, Borlänge tour, tävlingshelgen i Borås och inte minst STUDENTEN. Enligt mina beräkningar går jag back med 30 spänn efter alla räkningar och då har jag inte räknat med några som helst nöjesaktiviteter som tex. studentkvällen. Det är många som frågar varför jag inte kör några långlopp, och alla blir lika ställda när jag hela tiden säger att jag inte har råd. Bli inte det! Ha! Jag är snart 19 och studerande, utan extrajobb-hur fan skulle jag ha råd att punga ut 500 i startavgift + soppapengar + ev. boendekostnad när jag får vända och vrida på varje krona redan som det är? Sa till gubben igår att; "Jag är ledsen, men jag kan inte anmäla mig till Lida Loop heller". Ola såg lite sorgsen men förstående ut och så sa jag att vi iallafall har varandra, och att det är det som spelar roll. Och det är ju sant; vi är tillsammans, vi lever inte i misär, och vi är lyckliga. Det är väl ändå det viktigaste? =)



//Sara

kollat på lägenheten

Nu har vi kollat på lägenheten =) Det mest negativa var att vi troligen måste köpa en tvättmaskin om vi skulle flytta dit för tvättstugan låg några hundra meter bort = inte kul. Vi var och fikade hos Olas syrra Ewa efter lägenhetstitten och hon sa att deras morsa hade en sprillans ny tvättmaskin stående oanvänd. Gött!


Nu ska jag krypa till kos..ska bli så skönt.....

//Sara

Superexcited


Jag är superglad! (som Homer, fast lite mer flippad) Ni tror inte att ett par med en fin trea på 72 kvm i Tybble på Drakenbergsgatan har hört av sig på lägenhetsannonsen?! Jo, det är sant. =)

Har agerat praktikant hos Ola och Martin i deras anläggningsarbete på köpmangatan. De arbetar med dräneringen på ett seniorboendes innergård. Och vilken innergård! Välskötta, blommrika rabatter, en liten fontän och massa fina utemöbler..

Nu ska jag få ut min glädjesenergi i en lasagne och en rabarberpaj, mums!

Ha det!

//Lill-Sara

.......Huujj

Jag fick inte IKEA-jobbet. Jag frågade varför och hon rabblade upp vad ikea ville ha i tio minuter. Jahopp. Vad ska man säga? Ha ett bra liv? Var på synundersökning innan ikea-tjejen ringde; 540 spänn för en undersökning! Lyckades få 150 kr rabatt som tur var (jag hade inte ens 540 kr på kontot men det sa jag inte =P) Suck. Svårt att vara positiv ibland. Tur att Ola kommer hem snart så kan han daska upp mig lite till mitt normala jag.

Killen är säker på det han gör..


Tripp i kilsbergen

Fytusan vad trött jag är. Kan bero på de dryga 3,5 timmarna uppe i kilsbergen med gassande sol. Men man ska väl aldrig klaga på fint väder? Den svenska sommaren totalknockar mig varje år med sin prakt - hur vacker är inte en solig skogsdunge i all sin enkelhet? 


När jag sedan, någon timme senare, är påväg hemåt i medvinden, med hög kadens och med den inte lika romantiska men ack så tändande låten "Smack my bitch up" är lyckan total.  Svar ja; träning är beroendeframkallande. Mellan Frösvidal och Tysslingen kom jag ikapp några happyriders som jag slog följe med, de verkade också haft en skön tur =)


Som ni kanske vet så letar vi efter en billigare lägenhet, och gärna i almby/sörby/tybble området. Ni kan väl hojta till om ni har förslag på något byte... Se annons här.

Nu ska jag hiva i mig några liter vatten, har bara kompenserat min uttorkning med en kanna kaffe - INTE BRA!

Hajj

//Sara

Balen är över...

Gårdagen bjöd på bal på stora hotellet. Studentbal rättare sagt. Såhär fin såg jag ut bakifrån i en av hotellets många heltäckningsmatteprydda gångar....



Visst är vi fina tillsammans?? Ola blev lite halvskum på bilden... och ögonen matchar klänningen ;)








Och kul var det, men segt också eftersom det var just, ja hrmmm, en bal. Jag fick ändå med mig några till O´Leary's på lite riktigt drag från AC/DC coverbandet AD/DC. Fick många positiva kommentarer även på puben, trots att jag bröt ganska rejält mot den outtalade dresscoden...

Se gärna Olas version av kvällen här.

Nu har jag klätt upp mig igen-jag,ola och min systeryster ska på grillfest hos några redigt trevliga typer =) Bara att traska vidare! Onej den blev sne... skitsamma



Ha det!

Alternativ träning

Ush vad det regnar! Och jag som hade tänkt köra sanatoriebacken idag. Istället blir jag omöjligt sugen på att gå till gymet istället för min nödlösning som var att trampa iväg till klubbstugan på andra sidan stan för att köra tröskelintervaller. Men riktigt så bekväm ska jag inte vara. Var ju bekväm igår, och man kan ju inte vara bekväm två dagar i rad - då sjunker ens moral ;P 


Jag håller på att försöka ragga ihop svarta smycken med guld på - jag kom på att det blir lite töntigt att bara ha mitt guldhjärta till de fräsiga pjuxen ikväll. The hunt continues....

Nu ska jag, trots kattliknande behov av att stanna inne för regnet-trampa iväg till Ljungstugan för att pusha mig (lagom, tröskellagom ;)) till Sonic Syndicate, en hård grupp som heter duga!

Simma lugnt

//Sara

Ledig dag


Idag var både jag och älsklingen lediga och vad är trevligare, än att gå till gymet tillsammans? ;) Friskis öppnade sent eftersom det är söndag idag. Jag imponerade lite på Ola när jag körde 165 kg benpress i set, särskilt efter att bara ha tränat gym i dryga månaden. Något som jag inte imponerade i var bänkpress, HAHAHA. Det var kul. Och vingligt!

Mor sydde klart min aftonklänning idag; det är ju min studentbal imorn. Nu hänger den här hemma på min finaste smidesljusstake i väntan på att få gå ut. Ola är så stilig i sin kostym, och med lånad slips blir han nog ännu snyggare ;)



Vi åkte till pappa efter gymmet för att käka lunch/middag och såklart för att kolla på Girot. Denis Menchov vann, Kecke imponerade nog på alla som såg och Lövkvist hade en hård dag.

Imorn blir det kvällsbus!

//Sara

MMmm... shoes

Hittade så jäkla snygga skor igår till balen. Höga som stryk, men skitsnygga. Min helröda klänning är nog klar nu och det blir nog bra med de lite halvtuffa skorna och långklänningen =)



Senare idag ska jag köra backvarv i Sörbyskogen medans Ola kör med Tommy Hammarström i marka. Det skulle nog gå lite för fort för mig så det blir solo-körning idag igen. Hade tänkt köra ut på eftermiddan med så kommer det regnskurar titt som tätt-man är ju ingen solskensåkare men man vill ju inte skita ner hojjen i onödan... ;)

Ciao

//Sara

Final test done

Har ni sett vem som vann melodifestivalen? Nu ska jag bara poängtera att det inte jag i den här lägenheten som är schlagerintresserad, men det var kul att en annorlunda låt vann. Sångarn/violinisten var en 23-årig pojkspoling som är född Ryss men invandrad till Norge som var de landet han representerade i lördags.

 
Kul va?


Nu är det gjort! Sista kursprovet i gymnasiet - done! Packat och klart. Hackat och malt. Packad och glad!

//Sara

Coleslaw, bra cykelmat?

Har för första gången i mitt liv gjort coleslaw. Sist jag åt kålröran var i Warsawa för fem år sedan på KFC. Efter jag för några minuter sen provsmakat min ihoprörning och konstaterat att det inte alls är lika gott som på kycklinghaket i Europas bakgård blir jag lite förvånad. Så jä*la svårt kan det väl inte vara? Jag får trösta mig med att polackerna säkert använde 3 ggr mer salt, socker fett och E-ämnen än jag.


Jag är så jäkla sugen på att cykla. Låånga, härliga utförskörningar.. Mmmm!

Hajj

//Sara


När Almby Ik anordnar ungdomsläger....

I helgen anordnar Almby IK ett ungdomsläger för klubbens medlemmar + några hulkar från kopparberg. Gårdagen startade med förberedelser bla; uppackande av 120 risifrutti, 30 påsar kanelsnäckor, 30 påsar cappocinogifflar, semmelbullar, 4,5 kg grillkorv och en massa korvbröd. Närmare 30 barn och ungdomar intog friluftshuset i Ånnaboda med stora förväntningar..

Vi delade upp oss i 3 grupper; de minsta knattarna i en. De större ungdomarna i en grupp och de största i en annan. Ola och jag åkte med i den "snabba"; 5 tonårspojkar mellan 14 och 20 år. Med testosteronen kokande högt över öronen på grabbarna så blev det mycket hetskörning, halvspydiga kommentarer, hopp och skratt. Det finns inga andra tävlingsinriktade tjejer än jag i klubben men farten som killarna i P15-16 har brukar passa mig bra =) Efter dryga  halvtimmen på förmiddagspasset så sprack pontus från kopparbergs kolfiberram.Det behövs så lite kraft på fel ställe.... hulken Pontus fick låna en hojj sen drog vi vidare till Suttarboda (vi körde samma sväng som för två veckor sen när vi körde med Happy-riders) Efter dryga två timmar rullade vi in till stugan igen för att sedan gå och käka lunch i resturangen; en gryta med vildsvin, ris och sallad - Mums! Eftermiddan bjöd på lite altenativ träning och sedan ett backintervallpass. Ola, som hållde i träningen hade nog en tanke att deltagarna skulle lära sig olika typer av intervaller. Tex. tröskel-, max- och styrkeintervaller. Så att man blir lite mer medveten om vad och varför man tränar som man gör. 
I slutet av det sista passet började jag bli sömnig. Inte trött i benen utan bara sömnig, troligtvis av att jag kört i skogen hela dagen, den stekande solen och att det är 30 småttingar omkring en. Ola hade fixat "en hemlig gäst" på kvällen som visade sig vara en trollkarl. Jag  hade förväntat mig en föreläsare om kost eller träning så jag blev smått besviken måste jag säga ;) Fast lite imponerad blev jag när han jonglerade med svärd... Efter lite korvgrillning åkte jag hem med tankarna på kursprovet imorn. Det är synd att alla aktiviteter ska krocka.

Nu ska jag "gå in i bubblan" tills imorn eftermiddag. Dvs. plugga järnet tills jag inte vet vad jag heter.

Ha en skön dag och cykla lite för mig - längtar till kilsbergen men det får bli efter måndag!

//Sara


Ajaj i benen

Dagen har flytigt förbi fort, med den är ännu inte över. Hungrig igen trots att jag redan ätit lunch två gånger. Det är sjukt hur hög min förbränning är. Som jag trott i går så kan jag knappt gå idag pga löpningen. Särskilt inte efter att ha suttit stilla framför matteboken i nån timme-jäklar vad stel man blir! Skämtade lite med Jonna idag när jag gick nedför en trappa

Sara: "jäklar vad stel jag är! Är det såhär det kommer kännas om en sådär 50 år?"
Jonna: "Jaa, kanske det men tänk hur det är när man är gammal, OCH har träningsvärk.."
Sara: "Ja fy tusan! Då blir det till att vara fastspänd på båren upp och ner för trappor och på och av toan."

Vilket liv. Jag ska motionera på en hälsosam nivå tills jag stupar!


Det är kul att se Olas angagemang inför ungdomslägret i helgen. Det behövs folk som honom inom den ideella verksamheten. Han hade raggat ihop 120(!) risifrutti idag. 120 risifrutti! VA?! =)

Stretcha nacken lite åt vänster så ser ni lite bättre ;)


Nu: mer Matte E (vad annars...)

//Sara

23:00 minuter..

...blev min sluttid på den närmare bestämt 5,2 km långa banan runt i Örebro city med närmare 8000 damer anmälda. Liite fler än på en mountainbiketävling.... Vårruset har iaf avverkats och det var verkligen ett rus för mig som aldrig ens har varit i närheten till att löpträna seriöst. Näpp. Jag är en cyklist, mountainbikecyklist och vi springer inte om man ska vara gammalmodig =P. MEN det är faktiskt ganska kul, måste jag erkänna. Och min sluttid är inte helt rutten så något rätt måste man väl göra. Det var kul att jag omedvetet lade upp loppet ikväll som om det var ett XClopp; jag gick ut hårt som man gör i mountainbiken första varvet (för att få bra placering innan stigen etc.) för att sedan efter nån kilometer slå av på tempot och lägga mig i den intensitetszonen som jag orkar ligga i länge. Den zonen låg jag i tills slutspurten, då jag kände att jag ville låta de stora vita arbeta lite också ;)





Hajj hopp, nu blir det mer matte E plugg.. Ingen vila här inte!

//Sara


Ikväll ska jag få ut min "Jag är pank-aggression"

Jag blir så trött när man får räkningar på tjänster som man inte blivit informerad om. Som tex. nyss fick jag en räkning från telia på dryga 350 kr för att jag har bytt mobilabonnemang från telia till 3. Jag vet att jag kommer få betala en avgift för att starta abonnemang hos 3, men blir sur när även telia skickar en faktura. Bara för att ingen orkar sitta 1,5 timme i telefonkö så skiter de flesta i det och betalar.

Ikväll ska jag springa av mig lite aggression - jag ska springa Vårruset. Och jag ska verkligen springa, springa allt vad jag förmår tills jag kommer över mållinjen. Och jag ska tänka på hur jävligt det är att ha dåligt med flis och alla grejjer jag skulle vilja äga. Det ska bli skönt. Så jäkla skönt. Det roliga är att jag icke är en van löpare, eftersom jag aldig springer så Ola kommer att så skjutsa runt mig i en rullstol imorn, och i övermorgon, och dagen efter det...och dagen efter det..och... ;)

Nu ska jag lägga in ett pluggrace inför Matte E provet mondag morron.. Yippiekayay motherfocker!


Lågkonjunktur är jag lycklig nu, eller, är jag gammal och bara allmänt sur?

När man börjar välja att ta på sig kläder som har blixtlås som knäppning istället för vanliga knappar och samtidigt blir lite småirriterad över hur lång tid det verkligen tar att knäppa en kofta med just knappar så har det gått för långt. Hur stressad kan man vara? Och hur snabbt går tiden egentligen? Har man för lite tid för att sätta sig ner när man är trött? Ja, så är det. Jag kommer att dö i förtid.

Jag har försökt förgäves att få tag på min framtida chef för att bekräfta jobberbjudandet jag fått för nån vecka sen, i morse ringde han mig och jag tackade ja. Allting frid och fröjd. När jag senare var och körde axlarna i gymmet ringde det; "Ja, haej! Jag ringer från IKEA och du är välkommen på anställningsintervju onsdagen den 13 kl 15.15" Står mitt bland svettiga människor, jag är svettig, mobilen blir svettig, musiken pumpar. Jag blinkar till och svarar lite halvdumt "Va sa du sa du?".... Jahopp, så nu har man en antällningsintervju som man ska gå på, fast att jag nyss tackat ja till ett annat jobb. Lågkonjunktur var det någon som sa, eller?

Ride on

//Sara

Den hetsiga, men trevliga fredagen den 8:e

Tjolahopp! Jag bokar alltid upp mina helger och eftermiddagar till max och så har även denna vecka varit-fullbokad.

I fredags fyllde min Ola 31 år, grattis i efterskott. Hade i hemlighet förberett en romantisk picknick med massa snittar (jag älskar snittar!), jordgubbar doppade i vit choklad och vin. Jag hade beställt strålande sol, vindstilla och 23 grader varmt men vädergudarna verkade ha sparat det braiga vädret till nästa helg då vi ordnar ungdomsläger i Ånnaboda. För det var inte 23 grader varmt och torrt i gräset, näpp, det var ihållande regn, kallt och blåsigt. Sinnesrik som man är så håller man då picknicken under tak där i stadsparken. Under tak i en park?, tänker ni men jag ockuperade faktiskt det romantiska mitt på stora scen i nordens kanske finaste park =) Lyckat blev det iallafall.

Efter att ha delat på en flaska bubbel cyklade vi snabbt hem för att städa, göra tårta och byta om; det skulle komma gäster om dryga halvtimmen...Effektiva och med ett gott samarbete så hann vi som vanligt i tid. Födelsedagsbarnet fick inte ett, utan två strykjärn (undra vem det är som bestämmer här i huset.. ;) ) De sista gästerna kom vid sju och de hade med sig en tårta, lite halvjobbigt faktiskt eftersom vi redan fikat upp en tårta, men den var god. De sista gästerna gick vid halv tio på kvällen och då var det bara att städa och packa inför lördagens tävling i Hjo-Högaliden race...




Denna goda tårta gjorde jag med rabarberkompott med vanilj som ett krämlager och med mosade färska jordgubbar blandat med grädde som ett annat krämlager. Visst låter det gott?? ;)  



Ska fixa lunch nu men återkommer med den, om möjligt, ännu mer fullbokade lördagen med lerig tävlingsbana, färgning av hår, hårdrocksskonsert och restaurantbesök....

Hajj

//Sara

mmmmm rabarberpaj

Jag har nyss smaskat i mig lite hemmagjord rabarberpaj, så gott. Brukar ha i en banan så slipper man häva på massa socker över den sura frukten? Är rabarber en frukt föresten? Det måste det väl vara men jag har inte sett några frön i fruktkroppen, och inga i hatten men de gömmer sig väl någon annanstans...

Ola har åkt iväg till ungdomsträningen, hoppas det inte är samma torka på träningssugna tonåringar som det brukar vara.. Hua.!  Jag har kört svensson träning idag - gått till gymmet. Körde rodd och spinning som uppvärmning och sedan mage-rygg-axlar tills jag inte stod ut längre. Det var skönt att det inte var så många där just då när jag var där för det finns inget värre än att försöka träna när det är lika trångt som i Stockholms tunnelbana och det står, för att citera Jonna: "ett jäkla killgäng som bara står och glor och snackar medans en av dom tränar eller tjejer med tights och genomskinliga vita linnen som de hällt vatten på". ....Visst känner man igen sig? Haha.

Nu, precis NU ska jag sätta igång mitt 2-dagar-innan-provet hets plugg. Lycka till säger jag till mig själv! Lycka till Sara., Ja, tack ja!

Hajj!

//Sara

Sårad

Lite taskigt egentligen att delge er med en bild som denna, särskilt om ni äter... 
Såret, som är ett skrapsår på en 40 cm sträcker sig från knät till jumsken och orsakades av en jävlig gren. Det är konstigt att vänterknät ungefär har tre gånger så många ärr som högerknät. Kanske är det cykelpsyket som säger att man inte får lägga sig på bakväxeln som sitter på höger sida...??


Denna bild är tagen på bergslagsleden mellan Suttarboda och Storstenshöjden. Sjön i bakgrunden är troligen dammsjön, ni som vet säkert kan ju berätta för mig..


Jag är så jäkla trött. Vi var ute i 5 timmar idag, det sliter. 970 höjdmeter har vi klättrat också.

Nu är det recovery-mys med Ola i soffan framför hockey vm gruppspel... =)

Hajj

//Sara

Ekologiskt

Se hit alla modenördar! Det är inte klokt, för andra helgen i rad ska jag på modevisning. Ikväll är det visning av "lite finare" ekologiska kläder på Grand Hotel i Örebro. Och jag som inte ens är intresserad av mode..? Jo, det är så att jag råkar ha en syrra som pluggat modevetenskap i stockholm och som definitivt skulle ha med mig ikväll, och i förra veckan. Eftersom man är yngst är det bara att lyda systeryster. Ska nog ta min safariklänning och mina sexy secretary pjucks så passar det nog in i temat ;)

Ola ville äta lyxlunch idag och även fast jag redan hade käkat lunch så föreslog jag Saigon (sketgod asiatmat). Ola erkände att han alltid var vaksam när orientaliska människor kom in genom dörren, pga av att ALLA har motsvarande svart bälte (minst!) i kung fu. Jag tyckte att svenskar såg farligare ut med sitt ljusa, snaggade hår och stora kroppshydda. När vi suttit och skrockat ännu ett tag till, och druckit upp vårt "Saigon-kaffe" så gick gubben och handlade då jag skulle gå ett ärende på stan till min syster. Tycker det är kul att så många människor har vågat sig ut ur sina dammiga lägenheter ut i solen... =)

Imorn blir det happy ride i kilsbergen. Vi samlas kl 10.30 uppe i Ånnaboda - häng gärna på!!

Hajj

//Sara

Hugh

Sitter och kollar på the umbilical brothers, de är så roliga =D

Vi var och kollade Wolverine på bio ikväll. Den var bra, sevärd, men störde mig på återkommande småmissar som tex att Hughs linne aldrig gick sönder trots att han blev mörbultad under stockar och samurajsvärd.

Klockan börjar bli läggdags, imorn ska jag sova ut =)

Hajj

//Sara

RSS 2.0