Mysig start

Imorse vaknade jag av att gubben låg slingrad runt mig, efter en stund gick han upp och satte på tvättmaskinen och kom sen tillbaka och la sig bakom mig igen... Så mysigt att måndagsmorgonen bjöd på en helg-känsla.. Efter att ha legat och draget mig lite mer så gick jag upp och käkade finfin grötfrukost, också med älsklingen som artigt hade väntat i några timmar på att jag - supersnoozaren - skulle vakna. Började kl 10 idag, sa till mats att "Vi kommer få en chock sen när vi kommer ut i arbetslivet.." Han skrattade bara och sa att "Det är bara att ni ansöker om att ni inte kan jobba innan kl 10 med hjälp av facket, det är plättlätt." Jaha, där har vi ju lösningen.. =P

Fick mycket gjort på min rapport om Förändring av metyleringsgrad i ribosomala gener vid olika behandlingar. Så skönt att den snart börjar bli klar.

När jag kom hem var spritskådet påfyllt till viss del. Rom och vin hade tillkommit, Baccardi and Coke, please Myhfannwy!,.  Slängde i mig lite mer gröt och stack till träningen, alldeles för mätt för hårdkörning. Körde 3 minuters fartökningar, 8 st med 2 minuters vila emellan. Benen var trötta sen igår, kände av mjölksyran vid 155 i puls, som är under 10 slag av min tröskel. Ouch! Det sved idag. Det blir tunga, långa, plågande intervaller på låg kadens imorn.. Gött!

När jag kom hem satt John o Olis i soffan och socialiserade sig. Synd att man måste gå ifrån och plugga fysiologi till morgondagens prov .. Jaja, det måste ju göras..

Sugen på att se kungfu filmer! Började prata om Hero med en kompis så det blir nog filmkväll nån gång snart.. =)
 
Nu ska jag massera gubbens ben efter hans många försök till att ge mig dåligt samvete efter gårdagens uteblivna massage ;) Då blir han nog nöjd och glad..

Ha en skönskön kväll!!

//Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0